A Netflix-nél több sorozat és film forgatása is leáll a járványhelyzet enyhüléséig, így esett meg a Red Notice-szal is.

Két hét fizetett szabin az egész stáb

Miután a Stranger Things és több egyéb projekt gyártása abbamaradt a Netflix-nél, úgy döntöttek, hogy a Red Notice forgatása is szünetelni fog egy időre. A filmben olyan sztárok játszanak mint Dwayne JohnsonGal Gadot és Ryan Reynolds.

Red Notice Dwayne Johnson
Dwayne Johnson És Gal Gadot / Fotó: Netflix

A világ számos részén forgattak már február óta, és nemrégiben költözött át a stáb Atlantába. Johnson az Instagramján jelentette be, hogy ideiglenesen abbahagyják a munkát, a Variety pedig megerősítette ezt az információt. A kéthetes kényszerszünet alatt a szereplők és a stáb kapnak majd fizetést.

Dwayne Johnson és Jason Statham halálos iramban aprítják a rosszfiúkat közös filmjükben

A rendező, David Leitch keze alá Chirs Morgan forgatókönyvíró dolgozott, aki az előző részeket is írta. A Universal stúdió legújabb Halálos iramban spin-off-jában, a Hobbs és Shaw című részben Dwayne Johnson és Jason Statham keménykednek majd. A film története Luke Hobbs (Johnson) és Deckard Shaw (Statham) karaktereire fókuszál, akiknek együtt kell működniük, ha meg akarják menteni a világot.

Egyelőre azt még nem lehet megmondani, hogy a forgatás mikor fejeződik be, bár a film bemutatójának időpontját meg kellett határozni a forgatás megkezdéséhez.

Összeszokott csapat

Johnson a Felhőkarcolóban és a Központi hírszerzés című filmben megismert rendező-forgatókönyvíróval, Rawson Marshall Thurberrel dolgozhat ismét együtt a Red Notice-ban. A Sziklának becézett színész egy Interpol-ügynököt alakít, akinek az a feladata, hogy a világ első számú műkincstolvaját kapja el.

https://www.instagram.com/p/B9uMBz_FUSB/

A produkciót a Felhőkarcoló csapata menedzseli, többek között Beau Flynn a Flynn Picture Co.-tól, aztán Johnson, Dany Garcia és Hiram Garcia a Seven Bucks Productions-től, Thurber a Bad Versiontől. Scott Sheldon tölti be az executive producer feladatát.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet