Nézem Film A koronavírus-járvány miatt leállt a Red Notice forgatása

A koronavírus-járvány miatt leállt a Red Notice forgatása

Promóció

A Netflix-nél több sorozat és film forgatása is leáll a járványhelyzet enyhüléséig, így esett meg a Red Notice-szal is.

Két hét fizetett szabin az egész stáb

Promóció
- Advertisement -

Miután a Stranger Things és több egyéb projekt gyártása abbamaradt a Netflix-nél, úgy döntöttek, hogy a Red Notice forgatása is szünetelni fog egy időre. A filmben olyan sztárok játszanak mint Dwayne JohnsonGal Gadot és Ryan Reynolds.

Dwayne Johnson és Gal Gadot / Fotó: Netflix

A világ számos részén forgattak már február óta, és nemrégiben költözött át a stáb Atlantába. Johnson az Instagramján jelentette be, hogy ideiglenesen abbahagyják a munkát, a Variety pedig megerősítette ezt az információt. A kéthetes kényszerszünet alatt a szereplők és a stáb kapnak majd fizetést.

Dwayne Johnson és Jason Statham halálos iramban aprítják a rosszfiúkat közös filmjükben

A rendező, David Leitch keze alá Chirs Morgan forgatókönyvíró dolgozott, aki az előző részeket is írta. A Universal stúdió legújabb Halálos iramban spin-off-jában, a Hobbs és Shaw című részben Dwayne Johnson és Jason Statham keménykednek majd. A film története Luke Hobbs (Johnson) és Deckard Shaw (Statham) karaktereire fókuszál, akiknek együtt kell működniük, ha meg akarják menteni a világot.

Egyelőre azt még nem lehet megmondani, hogy a forgatás mikor fejeződik be, bár a film bemutatójának időpontját meg kellett határozni a forgatás megkezdéséhez.

Összeszokott csapat

Johnson a Felhőkarcolóban és a Központi hírszerzés című filmben megismert rendező-forgatókönyvíróval, Rawson Marshall Thurberrel dolgozhat ismét együtt a Red Notice-ban. A Sziklának becézett színész egy Interpol-ügynököt alakít, akinek az a feladata, hogy a világ első számú műkincstolvaját kapja el.

We are pressing pause on our @netflix production of RED NOTICE effective this Monday for the next two weeks. It’s my privilege to speak eye to eye with our entire crew to help give a little clarity and guidance, as the most important thing right now is for us to get everyone home to their concerned families. Gotta protect our babies, spouses, loved ones and elderly. We’ll continue to monitor and assess this situation closely to make the best decisions for our families first and then our businesses. We’re a resilient nation who ultimately, will always rise to the occasion to be accountable and work together to overcome whatever hardship lies in front of us. Our country will do its job, as the rest of the world will do theirs. Everyone please stay healthy, vigilant, safe and let’s protect one another. We’re all in this – together. DJ @sevenbucksprod @flynnpictureco @Netflix

1.1m Likes, 7,356 Comments – @therock on Instagram: “We are pressing pause on our @netflix production of RED NOTICE effective this Monday for the next…”

A produkciót a Felhőkarcoló csapata menedzseli, többek között Beau Flynn a Flynn Picture Co.-tól, aztán Johnson, Dany Garcia és Hiram Garcia a Seven Bucks Productions-től, Thurber a Bad Versiontől. Scott Sheldon tölti be az executive producer feladatát.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3