Egy szilveszteri ünneplés balul sült el, miután a rendőrség feloszlatott egy 50 fős orgiát Barcelona közelében.

Külföldiek voltak a házigazdák

A rendőrséget azután riasztották a szexpartihoz, hogy két résztvevő véletlenül bekopogtatott az egyik szomszéd ajtaján – írja a Daily Star. A szilveszterkor hatályos spanyol korlátozások értelmében legfeljebb 10 fős csoportok találkozhattak volna. Hajnali 1 és 6 óra között kijárási tilalom volt érvényben.

A bordélyházat a Barcelona melletti LIica d’Amuntban találták meg, ahol 50-70 embert azonosítottak, akik most pénzbüntetésre számíthatnak. A beszámolók szerint a bulit amerikaiak tartották, akik szexmunkásokat béreltek fel egy jókedvű évkezdés reményében.

Nagy bulik, de a az omikron esetszámok nőnek

Az orgiáról szóló híreket beárnyékolja a koronavírus új változata, az omicron, amely végigsöpör Európán jelenleg. Rekordszámú esetet jelentettek számos országban, köztük Magyarországon is.

Nem ez volt az első eset, amikor hasonló jellegű szexpartikra kellett lecsapnia a rendőröknek. Februárban is razziát tartottak egy bordélyházban, ahol 19 franciát találtak, akik csak ezért léptek át a határon.

39 fogadó és 21 szexmunkás között voltak egy szállodában, mindössze 20 mérföldre a francia határ túloldalán, Capmanyban –emlékeztetett a Daily Star.

Ugyanezen a héten a francia rendőrség feloszlatott egy 100 fős orgiát Párizsban a covid-korlátozások megsértése miatt.

De tavaly februárban szintén hasonló eset történt Párizsban. Február végén több mint 81 embert állítottak elő, akik orgián vettek részt a kijárási korlátozás idején.

Magyar viszonylatban is történt hasonló eset, amikor Szájer József, a Fidesz akkori EP-képviselőjét elfogták Brüsszelben, amint egy homoszexuális orgiáról az ereszcsatornán menekült a rendőrségi rajtaütés során.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk