Egy szilveszteri ünneplés balul sült el, miután a rendőrség feloszlatott egy 50 fős orgiát Barcelona közelében.

Külföldiek voltak a házigazdák

A rendőrséget azután riasztották a szexpartihoz, hogy két résztvevő véletlenül bekopogtatott az egyik szomszéd ajtaján – írja a Daily Star. A szilveszterkor hatályos spanyol korlátozások értelmében legfeljebb 10 fős csoportok találkozhattak volna. Hajnali 1 és 6 óra között kijárási tilalom volt érvényben.

A bordélyházat a Barcelona melletti LIica d’Amuntban találták meg, ahol 50-70 embert azonosítottak, akik most pénzbüntetésre számíthatnak. A beszámolók szerint a bulit amerikaiak tartották, akik szexmunkásokat béreltek fel egy jókedvű évkezdés reményében.

Nagy bulik, de a az omikron esetszámok nőnek

Az orgiáról szóló híreket beárnyékolja a koronavírus új változata, az omicron, amely végigsöpör Európán jelenleg. Rekordszámú esetet jelentettek számos országban, köztük Magyarországon is.

Nem ez volt az első eset, amikor hasonló jellegű szexpartikra kellett lecsapnia a rendőröknek. Februárban is razziát tartottak egy bordélyházban, ahol 19 franciát találtak, akik csak ezért léptek át a határon.

39 fogadó és 21 szexmunkás között voltak egy szállodában, mindössze 20 mérföldre a francia határ túloldalán, Capmanyban –emlékeztetett a Daily Star.

Ugyanezen a héten a francia rendőrség feloszlatott egy 100 fős orgiát Párizsban a covid-korlátozások megsértése miatt.

De tavaly februárban szintén hasonló eset történt Párizsban. Február végén több mint 81 embert állítottak elő, akik orgián vettek részt a kijárási korlátozás idején.

Magyar viszonylatban is történt hasonló eset, amikor Szájer József, a Fidesz akkori EP-képviselőjét elfogták Brüsszelben, amint egy homoszexuális orgiáról az ereszcsatornán menekült a rendőrségi rajtaütés során.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.