Követem Élet + Stílus Büntetőeljárás alá vonták a koronavírus-buli miatt Bryce Hall TikTok-sztárt

Büntetőeljárás alá vonták a koronavírus-buli miatt Bryce Hall TikTok-sztárt

Promóció

Bryce Hall TikTok-celeb a “koronavírus-bulit” szervezett. A hatóságok azonban nem nézték jó szemmel, így emiatt kénytelen farkasszemet nézni a törvénnyel.

Hadat üzent a főügyész a koronavírus-buliknak

Promóció
- Advertisement -

Donald Trump a TikTok betiltásán fáradozik, ennek ellenére a videómegosztó népszerűsége töretlen és a nőket ért egészségügyi megkülönböztetés mellett a családon belüli erőszakra is igyekeznek felhívni a figyelmet a közösségi oldal felhasználói.

De nem minden esetben felelősségvállalástól hangos a média az oldal felől. Történt ugyanis, hogy Bryce Hall koronavírus-bulit szervezett. Ezt azonban a hatóságok nem nézték jó szemmel. A felelősségre vonásának bejelentése azután történt, miután a Los Angeles-i főügyész, Mark Feuer hadat üzent az illegális világjárvány bulikat szervezők ellen Hollywood Hills-ben, írja a Dazed.

Nagy bajban a TikTok-os srácok / Fotó: Bryce Hall hivatalos Instagram-oldala

Bryce Hall és influenszertársa, Blake Gray korábban azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy a tiltások ellenére járványbulikat rendeztek Hollywood Hills-ben. Ezért büntetőeljárás alá vonták a két TikTok-véleményvezéreket.

Az Auschwitzi Múzeum reagált a TikTok “traumapornó” trendjére

A TikTok videómegosztó oldalon egyszerre találkozhatunk a társadalmat segítő és elgondolkodtató trendekkel és olyanokkal is, amik széles körökben kiverik a biztosítékot. Előbbi kategóriába tartozik egy kézjel mutatása, ami a családon belüli erőszakra utal. De a nők hátráltatott egészségügyi helyzetére felhívó felvételek is ide sorolhatók.

Múlt héten a Los Angeles-i rendőrség kikapcsolta az áramot a Bryce Hall által bérelt Hollywood Hills-i házban, ahol a Sway House-nak nevezett TikTok-csapat szervezte a bulikat. A bűnös összejövetelen több mint 100 vendég és sztriptíztáncos vett részt egy születésnapi járványbulin.

A fiúk dacoltak a törvénnyel

„Számos figyelmeztetés ellenére ez a ház egy éjszakai klubbá alakult, ahol hatalmas összejövetelt rendeztek, megszegve ezzel a közegészségügyi rendeleteket. A város lekapcsolta abban a lakásban a közműszolgáltatásokat, hogy megakadályozza a társadalomra veszélyes bulikat” – áll a hivatalos nyilatkozatban.

Hall először augusztus 8-án tartott egy hatalmas közegészségügyi kockázatot jelentő összejövetelt a házában, ekkor a hatóságok még csupán figyelmeztették.

A korábban drogbirtoklásért letartóztatott Hall fittyet hányt a hatóságok figyelmeztetésére, így most bekeményítettek a hatóságok.

Mark Feuer bízik benne, hogy a példás büntetés elveszi a kedvét a fiataloknak attól, hogy a pandémia idején tartsanak nagyszabású házibulikat.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3