Az Atlantában működő Magic City sztriptíz bár virtuális üzemmódra vált a koronavírus-járvány miatt “bajba jutottak” örömére.

Atlanta legnépszerűbb éjszakai klubja bezárt

A Magic City táncosnői betartják az egészségügyi előírásokat a közösségi távolságtartására vonatkozóan a koronavírus-járvány megfékezése érdekében.

Magic City Táncos Lánya
/ Fotó: Magic City

Hiszen a kormán intézkedései miatt az embereknek bizonyos távolságot kell tartaniuk és önkéntes karanténba vonulniuk, hogy ezzel lassítsák a járvány terjedését. Ez azt jelenti, hogy az éttermekbe, a klubok és az üzletek ajtajai bezártak a nyilvánosság előtt.

Az atlantai Magic Club is kénytelen volt néhány nappal ezelőtt lehúzni a rolót, de kreatív megoldást találtak arra, hogyan folytathatják szolgáltatásukat, írja a Hot News Hip Hop.

Több bárt is érintenek a bezárások

Arra egyelőre továbbra sincs lehetőség, hogy a bárban ücsörögve fogyaszd el italodat, de 20 dollár ellenében a Magic City az Instagram-felhasználóknak virtuális sztriptíz ajánl, amely öltáncot is magában foglal.

Nézz be Anglia legrégebbi bordélyházának belsejébe

A Southend-i, The Foresters Arms nevű lebuj több mint száz éves működése után kénytelen volt bezárni, mivel egy 50 millió fontos tengerparti beruházás útjában állt, írja a . Így az egykori táncosnők, az italok és a felnőtt szórakoztatás ideje leáldozott és már csak a Sarah Hollamby fotóművész képein élvezheti a közönség, az egykori forró hangulatot.

A Magic City nem az egyetlen sztriptízbár, amelyet utolért a koronavírus miatti bezárások réme. A Las Vegas-i Little Darlings is bezárta kapuit, ezért áttért az autós kiszolgálás üzemmódra. Az autósok a kocsijuk ablakából nézhetik a klub ajtajában a lenge öltözetű táncosnők előadását.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk