Követem Élet + Stílus Egy atlantai night klub virtuális táncot kínál a járvány...

Egy atlantai night klub virtuális táncot kínál a járvány ideje alatt

Promóció

Az Atlantában működő Magic City sztriptíz bár virtuális üzemmódra vált a koronavírus-járvány miatt “bajba jutottak” örömére.

Atlanta legnépszerűbb éjszakai klubja bezárt

Promóció
- Advertisement -

A Magic City táncosnői betartják az egészségügyi előírásokat a közösségi távolságtartására vonatkozóan a koronavírus-járvány megfékezése érdekében.

/ Fotó: Magic City

Hiszen a kormán intézkedései miatt az embereknek bizonyos távolságot kell tartaniuk és önkéntes karanténba vonulniuk, hogy ezzel lassítsák a járvány terjedését. Ez azt jelenti, hogy az éttermekbe, a klubok és az üzletek ajtajai bezártak a nyilvánosság előtt.

Az atlantai Magic Club is kénytelen volt néhány nappal ezelőtt lehúzni a rolót, de kreatív megoldást találtak arra, hogyan folytathatják szolgáltatásukat, írja a Hot News Hip Hop.

Több bárt is érintenek a bezárások

Arra egyelőre továbbra sincs lehetőség, hogy a bárban ücsörögve fogyaszd el italodat, de 20 dollár ellenében a Magic City az Instagram-felhasználóknak virtuális sztriptíz ajánl, amely öltáncot is magában foglal.

Nézz be Anglia legrégebbi bordélyházának belsejébe

A Southend-i, The Foresters Arms nevű lebuj több mint száz éves működése után kénytelen volt bezárni, mivel egy 50 millió fontos tengerparti beruházás útjában állt, írja a . Így az egykori táncosnők, az italok és a felnőtt szórakoztatás ideje leáldozott és már csak a Sarah Hollamby fotóművész képein élvezheti a közönség, az egykori forró hangulatot.

A Magic City nem az egyetlen sztriptízbár, amelyet utolért a koronavírus miatti bezárások réme. A Las Vegas-i Little Darlings is bezárta kapuit, ezért áttért az autós kiszolgálás üzemmódra. Az autósok a kocsijuk ablakából nézhetik a klub ajtajában a lenge öltözetű táncosnők előadását.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3