Az egyik Tik-Tok-felhasználó azzal akart híressé válni, hogy elindítja a koronavírus-kihívást. Ezt úgy próbálta elérni, hogy megnyalja a vécédeszkát egy repülőn.

Beismerte, hogy médiahack volt

https://www.instagram.com/p/BxxuUwcnZFx/

Egy amerikai nő a koronavírus-járvány okozta pánikot akarta úgy felhasználni, hogy ismert legyen. A Tik-Tikon akart elindítani egy kihívást azzal, hogy megnyalja a vécédeszkát egy repülőn. Az Instagram-oldala nem sok képet tartalmaz, de 2020 januárja óta kezdett el aktívabban is posztolni. A nő azon felhasználók táborába tartozik, akik erotikusnak mondható fotókkal próbál több követőre szert tenni.

Több amerikai cikk is beszámolt az influencer valóban azért nyalogatta a vécét, hogy téma legyen a tette a CNN-en. Ezt ő maga ismerte be.

JavaScript is not available.

No Description

A Tik-Tikról a videó azóta eltűnt, azonban Twitteren milliók osztották/osztják meg az első videót. Ám talán még érdekesebb a második videó, amelyben a nő reagált az első reakciókra.

Sokan aggódnak érte, de felesleges

Koronavirus Kihivas Tiktok Vecedeszka Repulogep
Így Reagált Arra A Rekciókra, Hogy Megnyalta A Vécédeszkát Egy Repülőn

A szóban forgó második videónak az elején arról beszél, milyen sokan aggódnak érte, hogy belehalhat a kihívásba. Ám mindenkit megnyugtat és biztosítja őket, hogy nem fog belehalni.

Ava Louiise elmagyarázza, hogy “teljesen jól” van, mivel a koronavírus légzőszervi megbetegedést okoz, de neki nincs olyan. Ezt azzal igyekszik bizonyítani, hogy hatalmasakat képes pöfékelni egy elektromos cigarettából.

A fenti Instagram-storyban arról írt, hogy akció előtt 40 percig hipózta a vécédeszkát. Sőt, ezzel a nagyszerű videójával állítólag 4000 dollárt keresett.

Így terjedt el a koronavírus Olaszországban – tanuljunk belőle!

A 38 éves, 190 cm magas codognói Mattia maga volt a kirobbanó életerő. Egy multicég Milánó melletti, 500 fős üzemében dolgozott kutatóként, imádta a sportot, aktív társasági életet élt, közben pedig feleségével első gyermeküket várták tavasz elejére. Február elején két félmaratonon is részt vett a futóklubjával.

Egy, magát Ava Louiise barátjának mondó felhasználó pedig azt írta egy Instagram-posztjában, hogy a repülő a vécényalogató lány saját magánrepülője volt. Ami talán igaz, talán nem, de valójában teljesen mindegy is.

No Title

No Description

A kihívás nem lett népszerű, de az eredeti posztoló egyik cimborája azért bepróbálkozott egy ajtógomb megnyalásával, szúrta ki a 444.

A WHO egyébként a Tik-Tokon is ad tanácsokat a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk