Már több mint 1 millióan látták Kovács András Péter humorista YouTube-on megosztott videóját, amiben az otthonmaradásról rappel a koronavírus-karantén idején.

Ezt diktálja a józan ész

A Maradok. Itthon zenés “karanténsláger” alatt Kovács András Péter azt írta, hogy nem pánikol, de nem is könnyelműsködik, csak teszi, amit a józan ész diktál: marad otthon, és nem maga miatt.

Kovacs Andras Peter Youtube Karanten Koronavirus
Kovács András Péter A “Maradok. Itthon” Videójában

“Igen, a videó előtt hirdetés megy. A cél az, hogy a vírus miatt született videók bevételéből kibérelhessek egy párezer fős helyet, ahova elhívom majd azokat az egészségügyi dolgozókat, akik a következő hónapokat a frontvonalban harcolják végig. És akkor majd nevetünk nagyokat. Egészen más dolgokon, mint ez a vírus. Szokásos, hétköznapi baromságokon” – fogalmazott.

Maradok. Itthon. (zenés karanténsláger)

I don’t panic but I don’t take it easy either. I just do what is reasonable: I’m staying home. And it’s not me who I want to save.

Maradj te is otthon

A videót már több mint 1 millióan látták a YouTube-on. A refrén pedig nyilván fülbemászó.

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust Ajánlásokat tett közzé az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) arról, milyen alapvető szabályokkal csökkenthető annak esélye, hogy valaki megfertőzödjön koronavírussal. A tüdőgyulladást okozó kór halálos is lehet.

Íme:

“Maradok itthon, itthon maradok, Te meg otthon, vírust át nem adok, Maradok itthon, itthon maradok, Maradunk, ha maradunk – hajrá magyarok!”

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet