Kovács Patrícia úgy véli, meg lehet oldani, hogy a gyerek ne sérüljön a válás során, és személyesen úgy látja, hogy jobban teljesítenek szülőként volt férjével, mióta különváltak.

Kovács Patrícia az Anyapercek című podcastban vendégeskedett, ahol elmondta, teljesen máshogy neveli kislányát, mint amilyen neveltetést ő kapott, írja24.hu. Azt is kifejtette, hogy jó viszonyban vannak Gusztus Péterrel, akivel békében nevelik együtt közös gyermeküket. 

Már egy éve voltunk külön, amikor egy műsorban megkérdezték, milyen egyedülálló anyának lenni. Én nem vagyok egyedülálló anya. Attól, hogy mi Péterrel már befejeztük a szerelmi életünket, és külön lakásban élünk, attól még szülőtársak vagyunk

– magyarázta a színésznő, hozzátéve, “Péter a világ legjobb elvált apukája. Ha ez így menne, ahogy mi tudjuk hozni évek óta, akkor nem is félne senki attól, hogy vannak történetek, amik véget érnek”.

Jobban teljesítünk mindketten szülőként, amióta elváltunk, mert amikor mi vagyunk a gyerekkel, sokkal koncentráltabban vagyunk jelen

– tette hozzá. Elmondta, hogy szerinte ahhoz, hogy a válásként elkerüljük a gyermek sérülését, a szülőknek el kell hagyni a saját egóját, és ne bántsák egymást a fejek. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet