Kövér László kormánypárti házelnök Zuglón tartott fórumot, ahol a szokásos bevándorlási toposz mellett a homoszexualitást is górcső alá vette. A nagy felháborodást kiváltó megnyilvánulást a svéd óriáscég, az IKEA sem hagyta szó nélkül.

Kövér László homofóbiája

Kövér László Zuglón tartott fórumot, ahol az MTI nem, de az Index ellátogatott és tudósított. Mint mondta a “lopakodó liberalizmus” téma kapcsán, tíz éve még nevetséges lett volna a nemek megszüntetése és nem lopakodik a liberalizmus: mára már “véres valóság”.

Kövér László Homofób
Kövér László Kormánypárti Házelnök / Fotó: Mti

Hozzátete:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Három WC-t írnak elő a közintézményekben: a nőknek, a férfiaknak meg a… harmadiknak.[/perfectpullquote]

Kövér felidézte a Lengyelországban történt pedofil papok ügyeit, amelyről úgy véli, a liberálisok tették kampánytémává. Kifejezte, hogy az esetetet ő is undorítónak tartja, nem csak egyházi embereknél.

A nincstelen lázadások éve – ezek voltak 2018 legdurvább közéleti sztorijai

10 Kevin Hart a 2019-es Oscar-gála műsorvezetője…vagy mégsem December 6-án Kevin Hart az Instagramon jelentette be nagy örömmel, hogy ő váltja Jimmy Kimmelt a 91. Oscar-díj-átadó gálán. Aztán egy nappal később visszalépett. A bejelentést ugyanis sok kritika érte, többek között a közel tíz évvel ezelőtti homofób tweetjei miatt.

Úgy véli, az, hogy az LMBTQ-közösség tagjai gyerekeket fogadnának örökbe, az tulajdonképpen pedofília. Mint mondta:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg aközött, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze.[/perfectpullquote]

De itt nem állt meg a házelnök. Szerinte “egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”

Ezeket az LMBTQ-filmeket érdemes megnézned / ContextUs

A tavalyi és az idei év is áttörést jelentett az LMBTQ-filmek területén. Nem csupán remek sztorik születtek, de filmművészeti szempontból is igényes és időtálló történeteket láthattunk/láthatunk. Az alábbi lista bővíthető természetesen, és remélhetőleg bővülni is fog a következő években!

És jő’ IKEA, aki beleszáll a kampányba

Az IKEA Facebook-oldalán reagált frappánsan Kövér homofób megnyilvánulására. Egy szivárnyos ceruzakészletet ábrázoló képest posztolt, amin az áll: “Hiszünk az egyenlőségben.”

Vásárolhatsz, de nem viheted haza – irányt vált az IKEA

Az IKEA úgy döntött, irányt vált. A svéd áruházlánc világszerte népszerű olcsó és praktikus bútorairól, kiegészítőiről, és persze az elmaradhatatlan húsgolyóról. Szinte lehetetlen úgy hazamenni az áruházból, hogy ne vennénk valamit, hiszen olyan olcsó. Ha minden igaz, 2019-ben ennek vége, legalábbis New Yorkban nyíló új üzletükben.

Hozzátették, hogy az “IKEA-nál hisznek a sokszínűségben, az egyenlőségben és a tisztességes bánásmódban, függetlenül a származástól vagy az egyéni különbségektől. Senki nem egyenlő mindaddig, amíg nem mindenki egyenlő!”

Kövér László Homofób Mém
A Házelnök Megnyilvánulására Már Mém Is Készült / Fotó: Geek

A posztot már több mint 10 ezren kedvelték. Kövér László egyelőre nem reagált a svéd óriáscég kiállására.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet