Kövér László, a magyar Országyűlés elnöke rosszul lett a repülőgépen, így kényszerleszállást hajtottak végre Varsóban.

Kövér László összeesett a repülőgépen, ezért szálltak le Varsóban. Az elnököt megvizsgálták, majd folytatta útját Budapest felé.

Kövér László Összeesett Kövér László Kórház
Kövér László, Az Országgyűlés Elnöke / Fotó: Mti

noviny.sk arról számolt be, hogy Kövér László rosszul lett a szlovák kormány különgépén, ezért a repülő kényszerleszállást hajtott végre Varsóban. A lap úgy tudja, a házelnököt orvosi vizsgálatoknak vetették alá, hogy kiderüljön, folytathatja-e a repülőutat.

Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke este negyed 10 után azt nyilatkozta: elővigyázatosságból, Kövér múló rosszulléte miatt szakította meg az útját a repülő. Azt is hozzátette: a házelnök jól van, hazaérkezett Budapestre.

noviny.sk riportere szintén a gépen utazott, ő adott hírt elsőként Kövér rosszullétéről. Azt ő sem tudta megmondani, hogy elővigyázatosságból landoltak a tervezettnél hamarabb, vagy komolyabb a baj. A bumm.sk szlovák kormányzati forrásra hivatkozva azt írta, Kövér László összesett a gépen.

Molnár Piroska: Nem hiszem, hogy Kövér Lászlót bárki is komolyan venné

Interjú adott Molnár Piroska a Magyar Narancsnak, amelyben többek között arról is beszélt, hogy annak idején miért csatlakozott a Krétakör kezdeményezéséhez. Ez akkor történt, amikor Kálomista Gábor a Hír Tv-ben becsmérelte Schilling Árpád rendezőt. Akkor a társulat azt kérte, tegye fel a kezét az a néző, aki kettőnél több, Schilling Árpád rendezte darabot látott életében, és abból az egyik tetszett is.

A szlovák különgép Kazahsztánból tartott Szlovákia felé, mikor kényszerleszállást hajtottak végre. Kövér, ahogy a szlovák parlamenti elnök is, egy hivatalos látogatáson vett részt Kazahsztánban, reggel még az ottani fővárosban koszorúzott. A TA3 úgy tudja, hogy a szlovák házelnök kérte a kényszerleszállást. A bumm.sk szerint, miután kiderült, hogy Kövér már jobban van, Andrej Danko szlovák házelnök adta ki az utasítást, hogy a kormánygép Budapest felé induljon.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk