Követem Közélet Összeesett Kövér László, kényszerleszállást hajtottak végre

Összeesett Kövér László, kényszerleszállást hajtottak végre

Promóció

Kövér László, a magyar Országyűlés elnöke rosszul lett a repülőgépen, így kényszerleszállást hajtottak végre Varsóban.

Promóció
- Advertisement -

Kövér László összeesett a repülőgépen, ezért szálltak le Varsóban. Az elnököt megvizsgálták, majd folytatta útját Budapest felé.

Kövér László, az Országgyűlés elnöke / Fotó: MTI

noviny.sk arról számolt be, hogy Kövér László rosszul lett a szlovák kormány különgépén, ezért a repülő kényszerleszállást hajtott végre Varsóban. A lap úgy tudja, a házelnököt orvosi vizsgálatoknak vetették alá, hogy kiderüljön, folytathatja-e a repülőutat.

Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke este negyed 10 után azt nyilatkozta: elővigyázatosságból, Kövér múló rosszulléte miatt szakította meg az útját a repülő. Azt is hozzátette: a házelnök jól van, hazaérkezett Budapestre.

noviny.sk riportere szintén a gépen utazott, ő adott hírt elsőként Kövér rosszullétéről. Azt ő sem tudta megmondani, hogy elővigyázatosságból landoltak a tervezettnél hamarabb, vagy komolyabb a baj. A bumm.sk szlovák kormányzati forrásra hivatkozva azt írta, Kövér László összesett a gépen.

Molnár Piroska: Nem hiszem, hogy Kövér Lászlót bárki is komolyan venné

Interjú adott Molnár Piroska a Magyar Narancsnak, amelyben többek között arról is beszélt, hogy annak idején miért csatlakozott a Krétakör kezdeményezéséhez. Ez akkor történt, amikor Kálomista Gábor a Hír Tv-ben becsmérelte Schilling Árpád rendezőt. Akkor a társulat azt kérte, tegye fel a kezét az a néző, aki kettőnél több, Schilling Árpád rendezte darabot látott életében, és abból az egyik tetszett is.

A szlovák különgép Kazahsztánból tartott Szlovákia felé, mikor kényszerleszállást hajtottak végre. Kövér, ahogy a szlovák parlamenti elnök is, egy hivatalos látogatáson vett részt Kazahsztánban, reggel még az ottani fővárosban koszorúzott. A TA3 úgy tudja, hogy a szlovák házelnök kérte a kényszerleszállást. A bumm.sk szerint, miután kiderült, hogy Kövér már jobban van, Andrej Danko szlovák házelnök adta ki az utasítást, hogy a kormánygép Budapest felé induljon.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3