Egy kecsegtető üzlet reménye miatt a nő több részletben 10 milliót adott kedvesének, akivel a pénz átadását követően nem tudott kapcsolatba lépni, így nem tudta, a befektetett összegnek mi lett a sorsa.

“A szerelmem voltál, bíztam benned” 

A nő akkor sejtette meg, hogy veszélybe került a pénze, amikor már képtelen volt elérni egykori kedvesét – számolt be róla a Blikk.

Miután átadtam neki az utolsó részletet, nem tudtam vele kommunikálni. Én akkor külföldön éltem, ha írtam neki, nem válaszolt, ha hívtam, nem vette fel a telefont. Ekkor jelentek meg a hírek, hogy a teaházában kétes dolgok történnek, valamint egy olyan szerződést adott nekem, amiben én csak ügyvezető lettem volna, szó sem volt tulajdoni részről. 

 – vallotta Ágnes, aki fel is bontotta a megállapodást és próbálta visszakérni a pénzét.

Később ügyvédhez fordult, sőt, még egy követeléskezelő céget is megkért, hogy visszaszerezze 10 millió forintját, amelyet a zenész végül tavaly júniusban az utolsó fillérig meg is térített számára.

Rendeződött a kapcsolat

A zenész beismerte, hogy sajnálja, hogy korábbi szerelmesekként végül ellenfelekként kellett egymás szemébe nézniük a bíróságon.

Nem értem, ő egy olyan kedves lány. Hogyan jutottunk idáig? Jó volt köztünk minden, most pedig itt vagyunk a bíróságon. Ennek semmi értelme. Én sosem csaptam be őt, és szerettük egymást, nem jó, hogy itt kell lennünk 

– nyilatkozta az énekes.

Kozso ügyvédje, dr. Novák Péter szerint az ügynek idén mindenképp vége lesz. Elmondta, hogy ügyfele a kárt megtérítette, ráadásul nem kölcsönről volt szó, hanem egy közös beruházásról. Véleménye szerint még idén le kell zárulnia az ügynek, mivel ügyfele nem követett el bűncselekményt. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet