Krausz Gábor elárulta, milyen hatással van rá az, hogy az utóbbi időben sok bántás éri a feleségét, Tóth Gabit.

Krausz GáborPalikék világa by Manna műsor vendége volt, ahol a gyerekkori traumái mellett a feleségét, Tóth Gabit érő bántásokról is mesélt, írjaBlikk.

Ha magamra vállalnám, és a saját értékrendem szerint járnék el, akkor valószínűleg börtönbe kerülnék, és a gyerekem apa nélkül nőne fel, mert egytől egyig nekimennék azoknak, akik ezt teszik

– jelentette ki a séf, majd hozzátette, “én nyilván kicsit vehemensebb vagyok, és nem átgondoltabb, aztán lenyugszom, és akkor megbeszéljük, mit kéne tenni. Nem jutottunk még el a megoldásra”.

Nyilván nem tudok objektíven megnyilvánulni a helyzetben, mert együtt élek vele, de ha nem ismerném, akkor se gondolnám, hogy rossz ember

– magyarázta, majd elárulta, ha nyilvános helyen azt tapasztalja, hogx valaki csúnyán néz Gabira, általában odamegy hozzá, és beszél vele. Elmondása szerint a legtöbben ezután rájönnek, hogy “át vannak verve”.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.