Végre megmutatták.
Mindenki megkönnyebbült, amikor végre biztos lett, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna Dancing with the Starsban kezdődött románca beteljesült, amikor biztos lett, hogy szerelmesek, együtt vannak. Kapcsolatukból eddig szinte semmit sem láthattunk, de azok apróságok, amiket mégis megosztottak, arról árulkodtak, hogy mesébe illő a szerelmük, boldogok együtt.
Talán a Valentin-nap az oka, hogy egyszer csak megosztottak egy olyan videót, ami alapos bepillantást enged az életükbe. És az pont olyan, amilyennek elképzeltük! Egy romantikus, lassú tánc, közös főzés, meghitt pillanatok, őszinte boldogság, szerelem. A videót a következő üzenettel osztották meg Instagram oldalukon: “Folyamatos a nyüzsgés az életünkben. Szeretünk ugyanakkor egy kicsit lelassulni, elvonulni, közösen főzni, egymás társaságában lenni és koccintani egy üveg magyar borral. Figyelem! Szokatlanul romantikus képsorok következnek” – írta a felvételhez tréfásan Krausz.

Gábor és Anna a Dancing with the Stars fináléja után néhány héttel közös fotóval tudatta, valóban igazak a pletykák, vagy inkább az, amire mindenki várt, egy párt alkotnak. Mivel ők azt hangsúlyozták, hogy óvni szeretnék a magánéletüket. Ez a kivételes videó a rajongóiknak különösen értékes. Nem csoda, hogy közösségi oldalaikon a videó alatt “elszabadult a pokol”, követőik nem győzték kifejezni örömüket, és jókívánságokkal árasztották el a párt. A videó láttán még az is Valentin-napi lázba került, aki egyébként nem ünnepli a szerelmesek napját. Sokan már azt találgatják, hogy mikor lesz édesanya Anna, de azért ennyire talán nem kell előre szaladni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet