Krausz Gábor különös megjegyzéssel üzent egykori szerelmének, Tóth Gabinak. A séf a Dancing with the Starsban táncol majd, úgy tűnik, minden lehetőséget kihasznál, hogy odaszúrjon az énekesnőnek.
Krausz Gábor a Tóth Gabival való szakítása óta rendre sejtelmes mondatokkal, árulkodó jelekkel üzen korábbi párjának.

Most a Blikk Dancing with the Stars-videójában ejtett el egy olyan megjegyzést Mikes Anna, a táncpartnere oldalán, amelyet hónapokkal ezelőtt Gabi is kimondott a fricskás táncosokkal kapcsolatban.

Kapcsolódó cikk

„Ha itt maradsz még egy kicsit, látni fogod, mit szoktam csinálni egy szórakozóhelyen: nem táncolni” – mondta Krausz Gábor a Blikknek.

“De ezért van Anna, úgyhogy nagyon remélem, kihajtja majd belőlem a szuflát!” – tette hozzá a séf, ami azért érdekes, mert ugyanaz a mondat hagyta el a száját, amit az Tóth Gabi is mondott korábban a lapnak.

Kapcsolódó cikk

Tóth Gabi még a Sztárban Sztár előző évadában lépett fel sztárvendégként a Fricska Táncegyüttessel, amikor ezt mondta.
„Hónapok óta készültünk, nagyon régi vágyam volt a fricskás fiúkkal egy közös produkció. Nagyon tisztelem a munkásságukat, világszinten is megmutatták magukat, és szép eredményt értek el. Velük dolgozni, hát, olyan energia volt, meg azért kihajtották belőlem a szuflát rendesen! Nem volt megállás” – mondta akkor Tóth Gabi.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet