Kristen Bell színésznő is komolyan veszi a koronavírus-járványt, lányait csak ablakon keresztül láthatja a férje, Dex Shepard a karantén alatt.

Utazása után vonult önkéntes karanténba a színész

Számos hírességnek kell szembenéznie a koronavírus okozta világjárvány hatásaival. Van, aki elkapta a betegséget vannak zenészek, akik online koncertekkel igyekeznek a karanténban lévő embertársaik mindennapjait feldobni.

Dax Shepard Kristen Bell Koronavirus
Kristen Bell Színésznő Férjével, Dax Shepard-Del/ Fotó: Cindy Ord

Kristen Bell kedden osztotta meg, hogy férjének, Dax Shepardnek el kellett utaznia. Hazatérte után csak biztonságos távolságból szemlélheti családját, amíg kiderül vannak-e koronavírusos tünetei.

Az elővigyázatosság a legfontosabb Kristen Bell szerint

A Jégvarázs és A jó hely sztárja, Kristen Bell egy aranyos Instagram-videót osztott meg, amelyen Delta és Lincoln nevű lányaival táncolnak az apartmanház udvarán, szúrta ki a People.

@daxshepard Got back from travelling on Monday. To be cautious, I asked him to stay at a friend’s empty apartment for a bit to make sure he had no symptoms. Today we were missing him so much, we did the only logical thing we knew how to do. Danced outside his window to a @bensplatt and @dearevanhansen serenade. #staysane #stayhome #wereinthistogether #wavingthroughawindow

No Description

A lányok és Bell egy Broadway Musical-dalra rögtönöztek egy táncos produkciót, ezzel vidítva fel az önkéntes karanténba vonult családfőt, Dex Shepard színészt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Dex Shepard hétfőn tért vissza az utazásból. A biztonság kedvéért megkértem, hogy maradjon egy barátja üres apartmanjában egy időre, hogy megbizonyosodjunk nincsenek tünetei[/perfectpullquote]

– magyarázta a színésznő.

Visszatérnek a pletykás csajok, folytatódik a Gossip Girl sorozat

Sokak kedvence volt a 2007-2012 között a hat évadot megélt sorozat, a Gossip Girl – A pletykafészek című széria. A sorozat producere, Joshua Safran bejelentette, hogy rebootolják a népszerű tinisorozatot, amely májustól lesz elérhető az HBO streaming platformján, írja a . Az új epizódok szintén a Constance Billard lányiskolában játszódnak majd, ahol Serena és Blair kalandjait is megismerhettük.

A világ számos vezetője, az Egészségügyi Világszervezet és rengeteg híresség is arra kéri az embereket, hogy aki teheti maradjon otthonában, ezzel lassítva a járvány terjedését.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet