Kristen Stewart szemöldöke eltűnt a Chanel Metiers d’Art bemutatóján

Kristen Stewart sosem félt az extravagáns megjelenéstől, a divatiparban igazi kaméleonnak számít. Legújabb megjelenése azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Kristen Stewart azon ritka emberek közé tartozik, akiknek nem okoz gondot kinézetük radikális megváltoztatása. Haját a lehető legkülönbözőbb formában láthattuk már, volt szőke, barna, fekete, vörös, hosszú, vállig érő, és fiúsan rövid. Ami pedig meglepő, szinte egytől egyig jól álltak neki az eltérő stílusok. Kísérletező kedvére a divatipar is felfigyelt, és pár éve a Chanel parfümjének arca lett.

tenor 2
Valóban? / Fotó: Tenor

Idén, a Dél-Koreában megrendezett Metiers d’Art-shown az eddigieknél is vagányabb szettben jelent meg. Szőke, rövid hajához a szemöldökét is kivilágosította, ami úgy tűnt, mintha nem is lenne. Ehhez még feltűnő, világoszöld szemhéjfestéket viselt, valamint rövid, bőrnadrágot és mélyen gombolt, fehér inget, combközépig érő fekete magassarkú csizmával.

Kristen Stewart a nemi sztereotípiák elfogadásáról beszélt

A JT LeRoy című film megtörtént eseményeken alapul. Egy ’90-es évekbeli írónő, Laura Albert találta ki JT LeRoyt, mint írói álszemélyiséget. Története a rendezők számára is inspirációt jelentett, hiszen Albert sógornője adta ki magát LeRoynak, és jelent meg a nyilvánosság előtt, természetesen álruhában.

Az alig látszó szemöldök miatt kicsit nehezebb olvasni Stewart arckifejezését, de valószínűleg, egy hét múlva úgy is más színű lesz neki. Ez nem csak a szemöldök-, hanem a hajszínére is igaz. Az összhatás semmiképp nem mondható unalmasnak, pont ezért megosztó is. Mivel a szórakoztatóiparban dolgozik, ez inkább előny, mint hátrány.

Neked tetszik Kristen Stewart szemöldök nélküli outfitje?

gettyimages 1152172718
Chanel-show, 2019 / Fotó: People

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból