Nézem Film Kristen Stewart kapta a főszerepet a Diana hercegnőről szóló...

Kristen Stewart kapta a főszerepet a Diana hercegnőről szóló filmben 

Promóció

Kristen Stewart alakítja majd Diana hercegnőt az életéről, valamint a Károly herceggel folytatott kapcsolatáról szóló, igaz eseményeken alapuló filmben. 

Diana élete, csapó egy!

Promóció
- Advertisement -

Peaky Blinders és Steven Knight közös munkájának gyümölcseként készül majd el a ’90-es években játszódó történet, amely Diana hercegnő életét, és annak egyik legnagyobb fordulatát veszi górcső alá. Pablo Larrain rendező szerint az Alkonyat sztárja, Kristen Stewart az egyik legnagyszerűbb színész ma, aki tökéletes a brit hercegnő szerepére. 

Kristen Stewart a Chanel 2020-as tavaszi kollekciójának darabjaiban / Fotó: Jean-Baptiste Mondino

A film Sandringhamben játszódik majd, ahol Diana először jött rá, hogy házassága vakvágányra futott. Larrain elmondása szerint olyan történet vászonra vitelét tűzték ki célul, ami az identitás keresésről szól és arról, hogyan, valamint miért mond le valaki a koronáról.

Sokszínű karakterek

Diana Spencer 1981-ben lépett házasságra Károly herceggel. Kapcsolatuk nem volt felhőtlen. 1992-ben már egymástól külön éltek, majd 1996-ban váltak el. Diana Károly félrelépését követően fogalmazta meg magának, hogy valójában azzá a nővé akar válni, aki a férfivel való találkozása előtt volt. Valósággal kiborult, amikor szembe nézett férje hűtlenségével, még a Chanel márkájú értékeitől is megszabadult, amely logójában a férfi és szeretőjének monogramja áll. Diana egy évvel később, Párizsban tragikus körülmények között vesztette életét egy autóbalesetben. 

Divattippek a múltból: Diana hercegnő mint a nyár reklámarca

Divattippek a múltból: Diana hercegnő mint a nyár reklámarca Diana hercegnő nyaralós képeinek látványa mindannyiunknak meghozza a kedvét az utazáshoz – és persze rávilágíthat, milyen darabokat is kéne feltétlenül beszereznünk a nyári gardróbunkba. Piramisok, Saint Tropez-i tengerpart, családi hajókirándulás vagy éppen hivatalos látogatás valamelyik afrikai országba?

A film készítői szerint Kristen Stewart kiválóan váltogatja a szerepeket, hol rejtélyes, hol törékeny, majd megadó karakteréből kilépve máris hihetetlen erővel toppan egy új jelenetbe. Ez pedig kiválóan kamatoztatható egy olyan filmnél, ami szintén egy sokszínű, egyszerre megtört és tettre kész nő életét viszi vászonra. A wales-i hercegnőről már korábban is készült egy film 2013-ban, amiben Naomi Watts kapta a főszerepet, írja a BBC. 

Promóció
ForrásBBC
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3