Krizsán Lilinek sikerült felépülnie az anorexiából, és most próbálja egyenesbe hozni a karrierjét. Egy pizzériában dolgozik, miközben énekes karrierjét egyengeti.

Krizsán LiliSztárban Sztár leszek! 2021-es évadában szerepelt, majd a műsor után önként vonult kórházba 44 kilósan, hogy segítséget kérjen anorexiájával kapcsolatban. Az énekesnő betegsége miatt nem tudta tovább egyengetni karrierjét, ám most gyógyulása után szeretné ezt megtenni, írjaBlikk.

Nem szerettem magam, azt hittem, ha lefogyok, minden rendbe jön és jobb lesz. Először elhagytam a lisztet, a cukrot, majd szépen lassan minden mást, végül ott tartottam, hogy néha ettem egy kis répát, almát és salátát. Semmi mást.

“A legrosszabb állapotomban 39 kiló voltam, de kórházba 44 kilósan kerültem nemrég, bár akkor sem voltam jobban. Fáradékony voltam, ingerlékeny, szorongtam, bebörtönzött lelkileg ez az egész” – emlékezett vissza a lány, aki azóta legyőzte a betegséget, most pedig minden kezd egyenesbe jönni, dolgozik, tanul és mellette forgat, ugyanis több televíziós lehetőség is megnyílt előtte az elmúlt hetekben.

Próbálom menedzselni az életemet. Nagyon izgalmas időszakom van! Az egyetemet elkezdtem, de a kórházi kezelések miatt ott kellett hagynom.

“Mégis úgy gondoltam, bár az énekléssel szeretnék a jövőben is foglalkozni, nem árt, ha szakma is van a kezemben, így beiratkoztam egy kétéves pénzügyi ügyintéző képzésre” – árulta el, hozzátéve, hogy eleinte futárként dolgozott, de ott nem érezte jól magát, ezért egy pizzériára váltott, amit teljesen össze tud hangolni más teendőivel is. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.