Krizsán Lili kemény kritikát fogalmazott meg Osváth Zsoltról, amiért az Tóth Gabit jellemtelennek nevezte.

Krizsán Lili Instagram-történetben fogalmazta meg a véleményét arról, hogy Osváth Zsolt fél órás videóban keményen kritizálta Tóth Gabit, amiért állítása szerint hazudott neki, írja24.hu.

Te, mint az országunk elfogadás és tolerancia fő szószólója, nem tudom, hogy hogy jössz ahhoz, hogy ilyesféle kijelentéseket tegyél emberekről

– kezdte, majd hozzátette, “méghozzá olyan dolgokban, ami egyéni döntéseken alapul, és semmi közöd nincsen hozzá! Mindig arról beszélsz, hogy a hazudozás milyen egy csúnya dolog, és erre fel mindenféle hazugsággal próbálod beszennyezni Gabi nevét. Attól, hogy a Fidesz mellett áll, még nem biztos, hogy minden pontot elfogad és egyet ért vele”.

Lehet, hogy számodra egy senki vagyok, és azt fogod mondani, hogy a te követői számoddal egy nagyobb valaki vagy, de úgy gondolom, hogy az, ahogy te próbálsz Kajdi Csaba 2-ként sokkal rosszabb stílusban és ismerettel valaki lenni, értékek nélkül, az elég gáz

– fogalmazott. ” Szerintem nem példaértékű, amit mostanában csinálsz! Ja, és basszus a Himnuszról beszélünk, a magyar Himnuszról!”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet