Hallgatom Krúbi: "Véget ért a barátság Majka és köztem, ezentúl...

Krúbi: “Véget ért a barátság Majka és köztem, ezentúl a két Fonogram-díj a legjobb barátom”

Promóció

A Fonogram-díj 2019-es kiírásában Krúbi két díjat is elhozott az átadón. Majka pedig nemtetszését fejezte ki, amire Krúbi mémekkel reagál.

Promóció
- Advertisement -

A zsűri Krúbi a merészségét, progresszivitását az év felfedezettje és a Nehézlábérzés albumát az év albuma díjakkal is elismerte.

Két díjat is bezsebelt Krúbi az idei Fonogram-díjátadón

Átadták a Fonogram-díjakat a 2019-ben is. Nagy meglepetésre a tavaly üstökösként berobbant Krúbi két díjat is bezsebelt. A fiatal rapper az Orbán, verd ki a Ferinek dallal vált ismertté, aki a Keretblog Kikeltető tehetségkutatóján tűnt fel a nagyobb nyilvánosság előtt. Krúbi előszeretettel nyúl a közélethez.

Ez viszont nem nagyon tetszett Majkának, több ízben kifakadt Facebook-oldalán.

Majka, aki ugyan korábbi években díjjal távozott a Fonogram-díjátadóról, de azt a közönségtől kapta / Fotó: Velvet

Tisztázva közöljük Belehalok sláger szerzőjének posztját:

“Miért is gondoltam, hogy nyerhetünk a Fonogram-gálán? Az 5 főből álló zsűriben, akik az év hiphop hangfelvételéről döntöttek, az egyik Petőfi rádiós szerkesztő (magyaráznom ezt sokat nem kell), a másik egy olyan site vezetője (Lángoló Gitárok), ahol nagyítóval kell keresni a hiphopról szóló interjúkat vagy az ehhez kapcsolódó szakértelmet, és a 3. egy trash metál zenekar basszusgitárosa… Már semmi esélyünk sem volt. Egy olyan országban élek, ahol a teljesítmény totális ignorálása alap, ha nincs mellé megfelelő szimpátia, bratyizás vagy oltári nagy seggnyalás. Mielőtt a sok barom nekiállna észt osztani arról, hogy már megint nyafogok, tájékoztatom őket, hogy ez az én oldalam, ahol az én gondolataim, problémáim, örömeim osztom meg. Ha nem tetszik, tessék nyugodtan elhúzni a picsába… (Vagy lehet küzdeni, álmokat megvalósítani, és aztán eltűrni, hogy jöjjön egy-két seggarc, és kicsikét belerondítson!) Písz…”

Az évfelfedezettjének sem kellett több! A hozzáillő stílusban reagált Majka kirohanására:

Krúbi

Győriek! Szerdán tali! <3 Spirit Course - ✘ Krúbi vs KatapultDJ ✘ SZEN Before Győr (ápr10)

Így harangoztak be a Facebook-oldalán a győri koncertjét a fiatal rapper. Instagram-oldalára pedig az alábbit posztolta:

Győriek! Szerdán érkezem! <3 @Spiritcourse #SZENBEFORE

6,375 Likes, 95 Comments – Krúbi (@krubiofficial) on Instagram: “Győriek! Szerdán érkezem! <3 @Spiritcourse #SZENBEFORE"

Mint olvasható a fotón, “véget ért a barátság Majka és köztem, ezentúl a két Fonogram-díj a legjobb barátom.” A fotók alatt több Majka-rajongó is hozzászólt, akik nem értek, hogyan kaphatta Krúbi a díjat, hiszen nem is ismerik őt.

Majka lelépett Las Vegasba, erre kibe botlott a repülőn?

Dobó Kata legutóbbi filmje, a Kölcsönlakás idén, február 13-án került mozikba. A miniszter félrelép írójának színdarabjából vérbő, tarka és nagyon mulatságos vígjáték született – kiváló színészek segítségével. Ki ne ismerné ebben az országban Carlo Pedersolit, mindannyiunk Bud Spencerét? A több mint 4 éven át forgatott portréfilm neki állít emléket, és a töretlen sikernek örvendő olasz színész fordulatokban gazdag életét tárja elénk.

Majka egyébként Las Vegas városában tartózkodik, a díjátadóra sem ment el ennek okán.

Több sajtótermék is megkereste ez ügyben, de egyelőre nem kíván nyilatkozni interjú formájában. A Fonogram-háború küszöbén állunk?

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3