Kudlik Júlia hosszú ideje visszavonult a nyilvánosság elől. Megözvegyült, és egykori kollégáival sem tartja a kapcsolatot.

Egy pódiumbeszélgetésen vett részt a legendás tévébemondó, Kudlik Júlia, aki ezután egy interjút is adott a Blikknek, amit a 168 szemlézett.

Nem hiányzik a tévé és a rivaldafény, és nem is szeretnék már visszatérni. Élvezem azt, hogy visszavonultan élhetek. Engem egyébként az utcán nem szoktak megismerni az emberek, de nem is bánom

– mondta a Delta egykori háziasszonya, majd hozzátette, ő ezzel soha nem foglalkozott, hiszen ő ugyanolyan ember, mint bárki más.

Kudlik elmondása szerint nem unatkozik, sokat jótékonykodik, és a népzenével és a népművészettel foglalkozik. Olvasni is nagyon szeret, és könyvírással is tevékenykedett. Úgy gondolja, ezek tartják őt fiatalon.

A korra csak egy évszámként tekintek. Az idő megráncosíthatja a bőrt, de az érdeklődés elvesztése számít igazán, mert ha az nincs, az a lelket is megráncosíthatja.

„Én pedig nagyon figyelek arra, hogy a lelkem fiatalságát megtartsam. Megengedhetem már magamnak azt a luxust, hogy azt csinálhatok és vállalhatok el, amit akarok, és amiben valóban örömömet lelem” – magyarázta.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet