Kulcsár Edina elmesélte, gyerekkorában sokszor hitték cigánynak, és azt is elárulta, mit csinált erre.

Kulcsár Edina követői kérdéseire válaszolt Instagram-történetei között, és egy rajongó megkérdezte tőle, hogy „még mindig tagadod, hogy van benned roma? Nem rosszból!”, írja a DailyStar.

Én nem tagadok semmit. Én azt írtam, hogy nem tudok róla, hogy az lennék. Régen, amikor kicsi voltam és cigányoztak (mert elég sokszor volt rá példa), akkor odaálltam a szüleim elé, nagyszüleim elé ezzel a kérdéssel, és váltig állították, hogy én nem vagyok az. Pedig már én is elhittem sokszor.

“Gondoltam magamban, az nem lehet, hogy ennyien azt hiszik, hogy az vagyok, és nincs alapja! De szerintem az lehet az igazság, hogy akik azt mondták, hogy nincs bennem, azok valóban ezt gondolják. Lehet, hogy valamelyik felmenőm az volt, és nálam ütött vissza. Én szívesen vállalnám, hogy az vagyok, ha valójában tudnám! Mi rossz lenne benne? Semmi bajom a romákkal! Sőt! Kifejezetten szeretem őket! Nálam nem származásfüggő, hogy kit szeretek vagy kit nem! Értékrend, a velem való viselkedés, hozzáállás és a szív a mérvadó” – írta válaszában.

Arról is kérdezték, nem nehéz-e neki egy roma családhoz tartozni, mivel párja, G.w.M roma származású.

Őszintén szólva úgy érzem, mintha mindig is ide tartoztam volna. Számomra abszolút nem megerőltető így élni az életem, mert szerintem is ez a helyes norma. Nyilván ahány ház, annyi szokás, de amit én tapasztalok, az számomra tökéletes

– vallotta be.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet