Kulcsár Edina elárulta, hogy édesanyjának nagyon nehezen indult az élete, ugyanis nagymamája kicsiként intézetbe adta gyerekét.

Kulcsár Edina szoros kapcsolatot ápol édesanyjával és dédnagymamájával, de arról ezidáig kevés szó esett, hogy mi a helyzet a nagymamájával, írja168.

A nagymamámat nem ismertem, de igazából anyu sem. Még egészen kicsi volt, amikor intézetbe adta őt, majd a dédmamám hozta ki onnan kétéves korában. Onnantól ő nevelte anyukámat, aki mindig is úgy tekintett rá, mintha az édesanyja lenne

– magyarázta a szépségkirálynő, hozzátéve, hogy mivel édesanyja nagyon fiatalon, 18 évesen szülte őt, sokan testvéreknek hitték őket, és úgy gondolták, a dédmama az anyjuk. Edina már gyerekként is tudta, mi történt, de azt nem, hogy nagymamája miért dönthetett úgy, hogy lemond gyerekeiről.

Anyu testvéreiről sem tudunk semmit, mert az intézet nem ad ki semmilyen információt az örökbe fogadott gyerekekről. Már felnőttként azért megkereste 1-2 testvérét, de – sajnos – már annyi idő eltelt, hogy olyan volt, mintha idegenek lennének

– mesélte.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet