Kulcsár Edina először beszélt volt férje, Csuti új barátnőjéről.

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina 2022 elején jelentették be válásukat. Amikor rövidesen kiderült, a szépségkirálynőre máris rátalált a szerelem Varga Márk G.w.M személyében, a páros szakítása uralta a hazai bulvársajtót. 

Kulcsár Edina azt mondta, idő előtt kellett felvállalnia kapcsolatát G.w.M-mel, akivel egy munkakapcsolat után jöttek össze. Ennek ellenére úgy tűnt, minden rendben van, a pár megegyezett a gyerekek elhelyezéséről, a gyerekek már az új párral is találkoztak, és végül pár napja Csuti is bejelentette, hogy új barátnője van

 

Kulcsár Edina a sok támadás után egy közösségi média-detoxot rendelt el magának, de most elmondta a véleményét Csuti új barátnőjéről, írjaBlikk.

A napokban már látható volt, hogy van barátnője is Csutinak, aminek én egyébként eszméletlenül örülök. Kívánom neki tiszta szívből, hogy találja meg azt, akivel tényleg ugyanaz a szeretetnyelvük, ugyanúgy tudnak kommunikálni

– mondta a szépségkirálynő, majd hozzátette, “Én nagyon szeretném, hogy ez bekövetkezzen. A gyerekek örökre össze fognak kötni minket, és mi próbáljuk a legjobbat kihozni ebből az egészből”.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet