Kulcsár Edina esküvői ruhapróbán járt, így megkezdődtek a találgatások, hogy G.w.M-mel új szintre emelik a kapcsolatukat.

Kulcsár Edina új videót osztott meg közösségi média-oldalain, ami rögtön elindította a találgatásokat, írjaBlikk.

A videóból kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő esküvői ruhapróbán járt. 

A követők többsége izgatott volt a páros egybekelésének ötlete kapcsán, de volt, aki úgy érezte, a videó provokációnak hat. „Nem a képét ítélem meg, hanem azt, hogy Edina direkt kelti a feszültséget a követői között. Pl. ez a kép holnap már az új esküvőjükről fog szólni, hogy hamarosan G.w.M és Edina esküvőre készül. Aztán meg jön az a leírás, hogy a sajtó kiforgatja az ő szavait, hát, élni is tudni kell. De aztán ne nyafogjon, hogy a világ bántja őt…” – írta egy hozzászóló.

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina 2022 elején jelentették be válásukat. Amikor rövidesen kiderült, a szépségkirálynőre máris rátalált a szerelem Varga Márk G.w.M személyében, a páros szakítása uralta a hazai bulvársajtót. 

Kulcsár Edina azt mondta, idő előtt kellett felvállalnia kapcsolatát G.w.M-mel, akivel egy munkakapcsolat után jöttek össze. Ennek ellenére úgy tűnt, minden rendben van, a pár megegyezett a gyerekek elhelyezéséről, a gyerekek már az új párral is találkoztak, és végül Csuti is bejelentette, hogy új barátnője van

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet