Kulcsár Edina és G.w.M elárulták, hogy sokat gondolkodtak azon, hogy elvállalják-e a Párharc című műsort, de végül nem bánták meg, hogy igent mondtak.

Kulcsár Edina és G.w.MMokka vendégei voltak, ahol kijelentették, hogy a TV2-n induló Párharc című műsor megerősítette a kapcsolatukat, írjaBors.

Sokáig hezitáltunk, leginkább azért, mert elég nagy volt a felhajtás körülöttünk akkoriban. Márk teljes mértékben elhatárolódott akkor szándékosan a tévézéstől

– árulta el Edina. Végül azért vállalták el a műsort, mert úgy gondolták, hogy jó kaland lesz, illetve “jobb, ha látják az emberek, hogy valójában hogy működnek együtt” párként.

Elmesélték, hogy a szereplés nem jelentett nagy kihívást a kapcsolatuknak, és jó élményekel gazdagodtak. Kulcsár azt mondta, már az elejétől kezdve nagyon biztosak voltak a kapcsolatukban, és idővel mindketten levetkőzték azt, hogy azon aggódjanak, mit gondolnak róluk mások.

Magunkat adtuk teljes mértékig. Akinek tetszik ez, annak tetszik, akinek nem, annak nem. Mások vagyunk mindannyian

– jelentette ki a szépségkirálynő.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.