Nem örültek a követők Kulcsár Edina és G. w. m. közös gyerekének a babakocsijának.

Kulcsár Edina a minap az egyik posztjában motiváló gondolatokat írt le követőinek, miszerint senki ne akarjon megfelelni másoknak, mindenki merje úgy élni az életét, ahogyan az neki tetszik – írta meg a Reflektor online.

A kedves hangnemű poszt aztán hatalmas kommentcunamit váltott ki, abból is a nem túl kedves félét.
“Merj kitűnni a tömegből! Mindig is szerettem azokat az embereket, akik megjelenésükkel ki tudták nyílvánitani az egyéniségüket. Erősen dolgozott bennem a megfelelési kényszer…” – ezeket és ezekhez hasonló gondolatokat írt le Edina a posztjában, amelynek fotója az az ominózus babakocsi volt, ami egyszer már kicsapta a biztosítékot a rajongóknál.

Kapcsolódó cikk

Most sem tette zsebre a szépségkirálynő, amit kapott. Az egyik kommentelő rögtön azt az ellenérvet hozta fel, hogy nem aranyszínű babakocsival, hanem értékteremtéssel lehet és kell kitűnni.
“Tudással és értékteremtéssel kitűnni. Az valami. De egy babakocsival?” – írta a rajongó, majd egy másik egyenesen felháborodott és emlékeztette Edinát, hogy nem szép dolog úgy kérkedni a vagyonukkal, hogy közben rengeteg éhező gyermek van a világon.
“Szerintem meg ugy ahogy vagy szégyelld magad a kedves pároddal együtt. Egy olyan világban ahol az emberek nagy részének a túl élés a cél Te kiraksz egy arany babakocsit. Milyen Anya vagy Te? Belegondoltál abba, hogy több száz ezer gyermek éhezik naponta a vilagon?” -írta a kommentelő, majd hozzá csatlakozva valaki adakozásra szólította fel az egykori szépségkirálynőt.

Ha annyira gazdagok vagytok, nem felvágni kéne vele, hanem mondjuk, adakozni. Gáz vagy nagyon!

– írta egy másik.

A többi kommentelő szintén egyetértett a leírtakkal, elvétve látni olyan követőt, aki ne akadt volna ki a poszt és a fotó láttán.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet