Az elmúlt napokban a celeb-média középpontjába került Nagy Melanie, aki Varga Márk, művésznevén G.w.M felesége. Melanie-nek és az előadónak két közös gyermeke van, ám G.w.M január 3-án bejelentette, hogy külön folytatják az útjukat.

Megsokszorozódtak otthon a problémái

Mint beszámoltunk róla, Kulcsár Edina és Csuti is elválnak, ám az egykori szépségkirálynő már lezárta magában a múltat, és újra rátalált a szerelem G.w.M, azaz Varga Márk oldalán. Már régebb óta ismerik egymást, Edina szerepelt is az előadó egyik klipjében. Edina, valamint Csuti is azt nyilatkozta az ügyben, hogy a gyerekeik mellett a közös házra és cégre is kell gondolniuk. 

Az RTL Fókuszban pedig G.w.M egykori párja, Nagy Melanie nyilatkozott, aki a férje mellett a gyermekek nevelésével foglalkozott, ám most újra munkába állt, és amellett, hogy éjszakánként, a gyerekek lefektetése után ügyvédi leveleket fordít, tolmácskodik, nemrég a Rádió Dikhben is dolgozni kezdett. Természetesen amióta férje és Kulcsár Edina nyíltan vállalják a szerelmüket, Melanie-nek sincs nyugta.

Máson sem tudok gondolkodni, csak a folytatáson, hiszen kétgyermekes anyukaként nyilván az a legfontosabb, hogy biztosítsam a gyerekeim és a saját biztonságunkat, létbiztonságunkat. Úgyhogy amint realizálódott bennem, hogy úristen, mi a helyzet, azonnal léptem. Mi másban tud gondolkodni az ember? Hiszen eddig én otthonülő anyukaként neveltem a gyermekeinket, hiszen a kicsi még csak egyéves

– mesélte a történetét Melanie, aki bár most rádiósként kezdett el dolgozni, nem ilyen pályára készült.

Hadtudományt és nemzetközi diplomáciát tanult – mindent feladott a családért

Nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végzett a nemzetvédelmi egyetem hadtudományi karán, a szakiránya pedig a nukleáris fegyverkezés. Angolul és héberül is beszél, illetve több nagykövetségen is dolgozott a házassága előtti időszakban, az életét pedig arra tette fel, hogy a nemzetközi politikában és a diplomáciában helyezkedjen el.

Dolgozott Brüsszelben, az Európai Parlamentben, de a washingtoni Fehér Házban is elnyert egy ösztöndíjat, amelynek során Barack Obama egykori amerikai elnök csapatában lett volna feladata, ám ekkor megismerte G.w.M-et, és úgy döntött, inkább a közös életüket építi majd. Bár a férje csak nyolc általánost végzett, Melanie szerint ez soha nem okozott kettejük között problémákat.

Ő egy végtelenül intelligens ember, akit a jóisten nagyon tehetséggel áldott meg, és remekül használja is az összes adottságát. És ez a sikere egyik titka

– mondta az anyuka.

Hozzátette, ő nem kereste a szereplést, és azt sem akarta, hogy a férje nyilvánosságra hozza a különválásukat. Szerette volna a gyerekekkel csendben megélni életüknek ezt a nehéz szakaszát, ám az elmúlt napok médiaeseményei erre nem hagytak lehetőséget. Mivel jelenleg követőtábora nagyságrendekkel nagyobb lett, megígérte, hogy bárki is kövesse őt, nem fog a WC-ről posztokat megosztani magáról.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet