Kulcsár Edina és Szabó András Csuti házasságának vége, most pedig Edina elmondta, talált maga mellé egy új párt.

Kitálalt Kulcsár Edina is

Mint arról beszámoltunk, Szabó András Csuti az Instagramon osztotta meg a hírt a követőivel, miszerint hiába tettek meg mindent, nem tudják együtt tovább folytatni, vége a házasságának Kulcsár Edinával.

A páros az elmúlt évek során a közös vállalkozásuknak köszönhetően egészen jelentős vagyont halmozott fel. Edina azonban most úgy néz ki, más bevételi források felé is nyit – Instagram-oldalán ugyanis bejelentette, hogy hamarosan kiadja az első saját dalát. Eddig csak egy videóklipben láthattuk, pont új párjának egy dalában.

Kitálalt Kulcsár Edina is

“Mivel lassan az összes ismerősömet felkeresik az újságírók, hogy megtudjanak mindent az életemmel kapcsolatban, úgy döntöttem, hogy inkább leírok én mindent! Nem szeretném, ha találgatásokon alapuló cikkeket jelenítenének meg, vagy valótlan dolgot állítanának” – írta Edina.

Megerősítette ő is, hogy Csutival már régóta nem voltak rendben, azonban nem egy harmadik fél miatt történt ez így. Mindenesetre közben rátalált a szerelem, egy olyan, amiről nem is tudta, hogy létezik – közölte a Tények.

Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és meggyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy jézusom… mert ,,hamar” továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL!

– mesélte lelkesen.

Nem akar többet bujkálni és tagadni az igazságot, végre fel akarja vállalni önmagát és az érzéseit. Úgy érzi, hogy végre valaki a tenyerén hordozza, aki mellett mindig mosolyog. Ő G.w.M, polgári nevén Varga Márk.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet