Lassan két hete Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válásától hangos a média. Csutinak pedig azzal is meg kell küzdenie, hogy felesége már meg is találta a boldogságot egy másik férfi oldalán.

Közösségi oldalaikon közvetítenek rajongóiknak

Mint beszámoltunk róla, nemrég Szabó András Csuti az Instagramon osztotta meg a hírt a követőivel, miszerint hiába tettek meg mindent, nem tudják együtt tovább folytatni, vége a házasságának Kulcsár Edinával.

Edina is megszólalt a válással kapcsolatban és megerősítette, hogy Csutival már régóta nem voltak rendben, azonban nem egy harmadik fél miatt történt ez így. Mindenesetre közben rátalált a szerelem, egy olyan, amiről nem is tudta, hogy létezik. Azonban zavarja, hogy ő lett a negatív szereplője ennek a történetnek. Úgy érzi, az emberek úgy ítélik el, hogy nem is ismerik a teljes igazságot.

Előítéletesek az emberek

A szépségkirálynő a Fókusznak nyilatkozott a szakításról és elmondta, hogy idő előtt fel kellett vállalni a G.w.M-mel való kapcsolatát  – írta a Bors Online.

Valahol megkönnyebbülés is, hogy kiadtam magamból és azt mondtam, hogy oké, tessék, akkor ez történt, mert egyébként az újságírók nem nagyon adtak nekem esélyt és időt sem arra, hogy én ezt az egészet húzzam és szépen tálaljam, bele voltam konkrétan kényszerítve.

– mondta Edina.
Hozzátette, a rapperrel sorsszerű volt a találkozása, és hamarosan kiállnak a nyilvánosság elé, de most egy időre igyekeznek távol lenni a nyilvánosságtól. Addig is szeretne a munkára koncentrálni, hiszen érkezik első saját dala, aminek szövegét épp új párja, G.w.M írta.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet