Kulcsár Edina reagált arra, hogy sokan elégedetlenkedtek azzal kapcsolatban, hogy Hacsi Boglárka lett az idei Miss World Hungary győztese.

Kulcsár Edina közösségi oldalán emlékezett vissza arra, amikor ő nyerte meg a Miss World Hungary-t, majd 2014-ben második lett a nemzetközi versenyen. Az idei magyar szépségkirálynő Hacsi Boglárka lett, és többen elégedetlenségüket fejezték ki az eredménnyel kapcsolatban, írja168.

Emlékszem, hogy 2014-ben amikor az én fejemre került a korona, akkor is voltak elégedetlenek és támogatás helyett próbáltak lehúzni, mert szerintük nem voltam szép.

Kulcsár megérti, ha valakinek nem tetszik, de úgy gondolja, ez is csak azt bizonyítja, hogy nem csak a szépség számít ezeken a versenyeken. 

Nem a külső szépség az, amit a leginkább figyelembe vesznek a Miss Worldön, hiszen valahogy én is a 2. lettem, amire korábban még nem volt példa. Hozzáteszem én is meglepődtem akkor az eredményen, de ez a személyiségem miatt történhetett

– magyarázta. “Mi, a zsűri, akik között olyanok is vannak, akik megjártuk a világversenyt, tudjuk, hogy mit kell figyelembe venni. Ez a verseny nem mindig csak az aktuális szépségkirálynő versenye, hanem valahol mindenkié, hiszen minket képvisel majd, Magyarországot. Így arra kérnék mindenkit, hogy ha kedves pozitív támogató szavakkal nem tudjuk őt illetni, akkor csak szimplán ne írjunk semmit. Hadd végezze a dolgát úgy, hogy nem találkozik ezzel a rosszindulattal már így az elején! Stílusos befejezésként pedig csak annyit írnék, hogy világbéke!” – tette hozzá.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet