Kulcsár Edina és G.w.M nemrég jelentették be, hogy hamarosan érkezik második közös gyerekük, ugyanis az egykori szépségkirálynő ismét terhes.
Hetek óta mennek a találgatások, miszerint Kulcsár Edina ismét terhes. Az egykori szépségkirálynő akkor még nem reagált a pletykákra, azonban férje, G.w.M egy videóban elszólta magát.
Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, azaz G.w.M tavaly év végén indították el saját valóságshow-jukat egy privát csatornán. A reality második évadának záró epizódja viszont izgalmasra sikeredett, ugyanis G.w.M egy sokatmondó kérdést tett fel szerelmének, ami pontot tehet a találgatások végére. Néhány családi jelenet, – mint például Amara etetése vagy az autóban lévő beszélgetés – után a zenész felcsigázta a kedélyeket.
„Oké Edina, megcsináltad a tesztet?” – kérdezte sejtelmesen. A kérdésre nemrég választ is kapott a közönség, ugyanis kiderült, hogy Kulcsár Edina kisfiút vár, aki már három hónapos.
“Nagyon boldog vagyok, mert most már világgá tudtam kürtölni azóta, és kisfiam lesz. Mióta összejöttem Edinával, azt mondtam, hogy szüljél nekem egy kisfiút. Akarok egy kisfiút tőled” – vallotta be a rapper, aki nagyon várja ár a kisfia érkezését.
Kulcsár Edina hozzátette: nagyon boldogok és izgatottak. Már lassan 15 hetes, és bár próbálták titokban tartani, most megosztották a nyilvánossággal az örömhírt.

Kapcsolódó cikk

“Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az istennek, ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már “csak” erre vágytam, semmi másra. RÁD KICSI HERCEGEMMM! Várunk nagyon kincsem! ❤️‍🔥🙏🏽 KULCS KÉSZÜLJ!!! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de mostmár három lesz!” – írta Instagram-oldalán.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet