Kulcsár Edina azokra a pletykákra reagált, miszerint szakítottak G.w.M-mel.

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina 2022 elején jelentették be válásukat. Amikor rövidesen kiderült, a szépségkirálynőre máris rátalált a szerelem Varga Márk G.w.M személyében, a páros szakítása uralta a hazai bulvársajtót. 

Kulcsár Edina azt mondta, idő előtt kellett felvállalnia kapcsolatát G.w.M-mel, akivel egy munkakapcsolat után jöttek össze. Ennek ellenére úgy tűnt, minden rendben van, a pár megegyezett a gyerekek elhelyezéséről, a gyerekek már az új párral is találkoztak, és már arról is ment a találgatás, hogy Csuti is továbblépett. 

Nem sokkal később azonban váratlan pletyka kelt életre, miszerint Kulcsár Edina és G.w.M szakítottak. Ezt arra alapozták, hogy a pár már nem kedveli egymás képeit az Instagramon. Ezután a szerelmesek néhány közös képpel reagáltak a kommentekre, de a hozzászólók újra kiemelték, hogy nem érkeznek lájkok a másik féltől a képekre. Valaki azt is kiemelte, hogy G.w.M kezén még mindig “jegygyűrű” van.

Azért nem lájkoltam eddig, mert nem lógok az instán. A személyes beszélgetések többet érnek, mint egy lájk egy képen. Plusz egy infó: ez nem jegygyűrű

 – válaszolta Kulcsár Edina.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet