Búcsúzott az Exatlon Hungary egyik legjobb versenyzője, Tóth Janka, azonban Kurtán Adél már debütált is, aki a helyére jött.

Nem hitte el, amikor felhívta az Exatlon Hungary stábja

Mint beszámoltunk róla, az Exatlon Hungary 3. évadának egyik legjobb versenyzője, a Bajnok csapat tagja, Tóth Janka távozott a versenyből. Sokan úgy vélik, koronavírus-fertőzött.

Janka helyére máris új játékost hívott a stáb Kurtán Adél Európa-bajnok-ugróköteles személyében.

Kurtan Adel Exatlon Hungary Toth Janka
/ Fotó: Kurtán Adél Hivatalos Instagram-Oldala

A 20 éves Kurtán el sem hitte, amikor felhívták, de nagy örömmel utazott Dominikára.

Az otthoni ételek fognak a legjobban hiányozni neki

Az Origónak elmondta, az elsődleges célja, hogy ne essen ki az első héten, és fejlődjön, erősödjön minden téren, és minél tovább eljusson a versenyben.

Azt is elárulta, hogy szimpatikus mind a két csapat neki, ám örül, hogy a Bajnok csapat tagja lehet. Mint mondta, könnyebb olyanokkal együtt dolgozni, akik már rengeteg versenyen túlvannak. 

Kapcsolódó cikk

Arra a kérdésre, hogy mi lesz a legnagyobb kihívás számára, megjegyezte, az otthoni ételek biztosan hiányoznak majd neki. Kurtán Adél hozzátette, a családja, a párja és a barátai is hiányozni fognak természetesen.

Debütált Kurtán Adél

Különleges pályán debütált a sportrealityben 166 centiméteres ugrókötélbajnok, aki Szente Grétával mérte össze erejét.

A maklári ugróköteles elmondta, nagyon jól érezte magát az első versenynapon, örül, hogy a csapat részese lehet. Úgy érezte, a Bajnokok befogadták és nagyon jól esett neki, hogy rengeteg kérdést intéztek irányába a pirosak.

Gelencsér Tímeának elárulta, nagyon tetszett neki az első futam, de állítása szerint eléggé izgult, mert nem tudta, mit merre kell mozgatni. A műsorvezető azzal kapcsolatban is érdeklődött, hogy Európa-bajnok-ugrókötelesként mi lesz a játékban a legnagyobb előnye.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet