Tanulmány szerint a kutyák azokról az emberekről álmodnak, akiket szeretnek

Ha mindig azon agyaltál, vajon miről álmodhat az ugató házikedvenced, van egy jó hírünk! Nem csontokról vagy macskák kergetéséről, hanem valószínűleg pont rólad, írja a My Modern Met.

A Harvard pszichológusa, Dr. Deidre Barrett azt állítja, nem lehet százszázalékosan megmondani, miről álmodnak az állatok. De az embereket vizsgáló tanulmányok alapján valószínűsíthető, a kutyák azokról az emberekről álmodnak, akiket szeretnek.

Egy dallasi étterem 100 dollárt fizet kutyasimogatásért

Az étterem október végén posztolta az álláshirdetést az Instagramra. A felhívás szerint az érdeklődők egy olyan fotó vagy videó megosztásával tudnak jelentkezni a munkára, amely kifejezi a kutyasimogatási készségeiket. Ahogy megírtuk, a brit színésznő a Sóhajokban kettős szerepben is feltűnik: az egyik fő női szerep mellett ő alakítja Luca Guadagnino horror remake-jének idős férfikarakterét is.

A legtöbb emlősnek – köztük a kutyáknak is –, az emberekéhez hasonló alvási szokásaik vannak. A mély alvás után egy kevesebb agyműködést igénylő szakasz jön, ezután pedig a REM-fázis következik. Az alvási ciklusnak ezen részében álmodunk.

Tilda Swinton kutyái Händel operájára táncolnak / ContextUs

Ahogy megírtuk, a brit színésznő a Sóhajokban kettős szerepben is feltűnik: az egyik fő női szerep mellett ő alakítja Luca Guadagnino horror remake-jének idős férfikarakterét is. Legújabb projektjének azonban kutyái a főszereplői. A 18. századi zeneszerző, Händel Flavio című operájának zenéjére Rosy, Dora, Louis, Dot és Snowbear táncolnak, azaz ugrálnak Skóciában a vízparton.

Az emberek azokról a dolgokról álmodnak, amik foglalkoztatják napközben. A pszichológus szerint nincs ok arra, hogy azt gondoljuk, ez másképp lenne az állatoknál. Mivel a kutyák általában nagyon erősen kötődnek a gazdájukhoz, feltételezhető, hogy a kétlábúak illatáról, arcáról, társaságáról álmodnak.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból