Ha mindig azon agyaltál, vajon miről álmodhat az ugató házikedvenced, van egy jó hírünk! Nem csontokról vagy macskák kergetéséről, hanem valószínűleg pont rólad, írja a My Modern Met.

Hirdetés

A Harvard pszichológusa, Dr. Deidre Barrett azt állítja, nem lehet százszázalékosan megmondani, miről álmodnak az állatok. De az embereket vizsgáló tanulmányok alapján valószínűsíthető, a kutyák azokról az emberekről álmodnak, akiket szeretnek.

Egy dallasi étterem 100 dollárt fizet kutyasimogatásért

Az étterem október végén posztolta az álláshirdetést az Instagramra. A felhívás szerint az érdeklődők egy olyan fotó vagy videó megosztásával tudnak jelentkezni a munkára, amely kifejezi a kutyasimogatási készségeiket. Ahogy megírtuk, a brit színésznő a Sóhajokban kettős szerepben is feltűnik: az egyik fő női szerep mellett ő alakítja Luca Guadagnino horror remake-jének idős férfikarakterét is.

A legtöbb emlősnek – köztük a kutyáknak is –, az emberekéhez hasonló alvási szokásaik vannak. A mély alvás után egy kevesebb agyműködést igénylő szakasz jön, ezután pedig a REM-fázis következik. Az alvási ciklusnak ezen részében álmodunk.

Tilda Swinton kutyái Händel operájára táncolnak / ContextUs

Ahogy megírtuk, a brit színésznő a Sóhajokban kettős szerepben is feltűnik: az egyik fő női szerep mellett ő alakítja Luca Guadagnino horror remake-jének idős férfikarakterét is. Legújabb projektjének azonban kutyái a főszereplői. A 18. századi zeneszerző, Händel Flavio című operájának zenéjére Rosy, Dora, Louis, Dot és Snowbear táncolnak, azaz ugrálnak Skóciában a vízparton.

Az emberek azokról a dolgokról álmodnak, amik foglalkoztatják napközben. A pszichológus szerint nincs ok arra, hogy azt gondoljuk, ez másképp lenne az állatoknál. Mivel a kutyák általában nagyon erősen kötődnek a gazdájukhoz, feltételezhető, hogy a kétlábúak illatáról, arcáról, társaságáról álmodnak.

Hirdetés