Szó szerint felkavaró érzelmi vihar tombol Kygo és Miguel új klipjében

Március közepén látott napvilágot a világsztár tropical house-mágus Kygo és a Grammy-díjas R&B/soul-titán Miguel közös munkájának gyümölcse, a Remind Me To Forget. A dal május 6-án találó vizuális csomagolást is kapott, egy szívhez szóló és mellbevágó videóklip formájában.

A kisfilmben egy szenvedélyes balerina felkavaró és érzelmes táncáé a főszerep egy sötét és önpusztító otthon falai között. Ahogy a dalszöveg mondja, maga a lány és a keserédes érzelmi vihar is „nyomot hagy maga után” a káosz közepén.

A széthulló ház és a darabokra eső szerelem közepette Miguel és Kygo is szerephez jut.

Ráadásul utóbbi zongorája is áldozatául esik a pusztító katarzisnak. A videóklip máris millió feletti nézettségnél jár a YouTube-on.

Remind Me to Forget az első Kygo tavasszal megjelenő single-jeinek sorából, és hozzáadódik a 2017 novemberében megjelent Kids in Love című album tracklistájához is. A szerzeményben tökéletesen keveredik a norvég sztár DJ hangzásvilága Miguel csábító és hívogató vokáljával, hogy aztán a két művész univerzuma egy végtelenül fülbemászó, melankolikus melódiában egyesülhessen – melynek produceri munkálatait is Kygo végezte.

Kygo, Miguel – Remind Me to Forget (Official Video)

https://lnk.to/KYGOrmtfg Enjoy more videos by Kygo https://bit.ly/2HNCZPB https://bit.ly/2FGSqmW https://bit.ly/1LYWkDn Follow Kygo on: http://www.soundcloud…

A dal sorban hódítja az országokat és a slágerlistákat – Magyarországon a MAHASZ Single (Track) Top 40-ben a 11., a Stream Top 40-ben a 16. helyig jutott.

Kygo művészi érettséget mutat második albumán 

– írja a Billboard.

Kygo jelenleg a Kids In Love Tour 2. felvonását bonyolítja, melynek utolsó állomásai New York és Boston lesznek. A magyar rajongók legnagyobb örömére azonban augusztus 13-án Magyarországra is ellátogat, hogy egy felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg a Sziget Fesztivál közönségét.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból