Kylie Jenner ezúttal egy üres építési telket vásárolt meg, ahová egy egész lakóparkot felhúzhat.

Miley Cyrus lovai legelésztek rajta korábban

Kylie Jenner ismét beszállt az ingatlanbizniszbe. Alig pár napja írtunk róla, hogy a 22 éves, szépségiparban utazó reality-sztár családi paródia-videóiban szinte körbevezeti TikTok-követőit frissen vásárolt, 36,5 millió dolláros villájában, most ismét egy szabad szemmel is jól látható összeget perkált le készpénzben. Az egyébként poros telek a San Fernando-völgy környékén található a legfiatalabb milliárdos szülővárosa, Hidden Hills mellett.

Kylie Jenner Hidden Hills
Kylie Jenner Legújabb Birtoka / Fotó: Getty Images

Bár az ingatlan most nem volt nyilvánosan meghirdetve, korábbi marketinganyagok szerint egy „lélegzetelállító, öthektáros telekről” van szó, ami „az egyik legnagyobb területű birtok egész Hidden Hills-ben”. Bár jelenleg teljesen üres, az árban benne foglaltatott egy hatalmas, közel 1700 nm-es villa tervrajza is 12 beállásos garázzsal, vendégházzal, istállóval, 24 órás biztonsági szolgálatra tervezett portaépülettel, sportpályákkal és természetesen medencével. Majd elválik, hogy Jenner felhasználja-e ezeket az engedélyeztetett terveket vagy inkább a saját ízlése szerinti lakókomplexumot épít.

Kylie Jennernek estek a rajongói, amiért a szülés után megváltozott a teste

A Keeping Up with the Kardashians huszonkét éves sztárja visszavágott annak a kommentelőnek, aki kritizálta az alakját. A kritikus ugyanis arra a következtetésre jutott, hogy Jenner jobban nézett ki a terhessége előtt, írja a . Jenner kislánya, Stormi jelenleg kétéves. A Sugar Factory megnyitóján készült képet az Instagramon osztotta meg, amely a kislánya születése előtt 2017-ben készült.

Kiderült továbbá, írja a Variety, hogy Jenner előtt is volt már híres tulajdonosa ennek a földterületnek. Három éven át, 2015-2018 között Miley Cyrus tulajdonában volt a domboldalon fekvő telek, aki lovakat tartott itt.

taco tuesday

No Description

Két éve Cyrus eladta a farmot 5 millió dollárért egy civil hölgynek. Ő aztán lebontotta a farmépületeket, lakóövezeti telekké nyilváníttatta, és megszerezte a fent említett luxuspalota építési engedélyeit. Majd mindezt értékesítette Jenner számára, feltehetően többmillió dolláros haszonnal.

Erdő mellett, VIP-ek között

Jenner, aki tavaly 600 millió dollárért adta el a Coty-nak kozmetikai cégének többségi részét, egészen bámulatos ingatlanportfolióval rendelkezik. A 36,5 milliós Holmby Hills-i villán kívül van egy másik, 13,5 millió dollárt érő rezidenciája a Beverly Hills-i hegyekben, valamint egy üres telke a La Quinta-i Palm Desert üdülőövezetben. A hivatalos lakcíme a Hidden Hills-ben elterülő, 2016-ban 12 millió dollárért vásárolt házban található. A villát a pincétől a padlásig felújította, amelyet aztán az Architectural Digest című szaklap is be is mutatott.

Kylie Jenner rá tudná venni a Z generációt, hogy vegyék komolyan a koronavírust

Dr. Jerome Adams amerikai egészségügyi miniszter arra próbálja rávenni Kylie Jenner t, hogy használja befolyását és segítsen megértetni a koronavírus-vészhelyzet komolyságát a fiatalokkal, írja a. „Rá kell vennünk a közösségi média influenszereit, hogy segítsenek megértetni az emberekkel, milyen nagy baj van. Nagyon nagy baj van.

Félreeső fekvése ellenére – Los Angeles belvárosától forgalomtól függően egy óra kocsival – a biztonsági szolgálattal rendelkező, lovasbarát Hidden Hills-i lakóövezetben számos híresség talált már otthonra. A Kardashian-Jenner-klán jópár tagján kívül Kaley Cuoco, Drake, The Weeknd, John Stamos, Jessica Simpson, Paul George, Vin Scully, sőt, még Jenner ősi ellensége, a szépségipari nagyvállalkozó Jeffree Star is errefelé lakik.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet