A Forbes magazin tavaly, 2019-ben Kylie Jennernek ítélte a legfiatalabb, céljait és álmait önállóan megvalósító milliárdosi címet. Ugyanezt a kitüntetést kapta meg ezévben is.

Legfiatalabb milliárdos

Kylie Kristen Jenner a széles körökben ismert Kardashian család legfiatalabb tagja. A mindössze 22 éves híresség amerikai modell, valóságshow-szereplő és a Kylie Cosmetics alapítója. 

Kylie Jenner Milliardos Forbes
Kylie Jenner A Legfiatalabb Milliárdos A Forbes Ranglistája Szerint / Fotó: Getty Images

A Forbes magazin évente rangsorolja a világ leggazdagabb üzletembereit és hírességeit keresetük alapján, a lista élén pedig nemcsak 2019-ben, de idén is Kylie Jenner áll, írja a DesignTAXI. Ezzel lepipálta Mark Zuckerberget is, aki 2008-ban, 23 évesen került fel a Forbes közleményének élére. 

Dollárjelek mindenhol

Kylie Jenner kozmetikai termékeit áruló márkája hatalmasat robbant, de a siker részben a legutóbbi marketing-lépésének is köszönhető: a cég 51%-át eladta, ami számára 600 millió dollár nyereséget jelentett. Ez átszámolva megközelítőleg 200 milliárd forint. Kylie Jenner márkája számos más neves céggel épített ki partnerkapcsolatot, mint amilyen a szépségápolással foglalkozó Ulta and Balmain is.

Kylie Jenner rá tudná venni a Z generációt, hogy vegyék komolyan a koronavírust

Dr. Jerome Adams amerikai egészségügyi miniszter arra próbálja rávenni Kylie Jenner t, hogy használja befolyását és segítsen megértetni a koronavírus-vészhelyzet komolyságát a fiatalokkal, írja a. „Rá kell vennünk a közösségi média influenszereit, hogy segítsenek megértetni az emberekkel, milyen nagy baj van. Nagyon nagy baj van.

A Forbes rangsorának egyik sarkalatos szempontja, hogy a listára csak olyanok kerülhetnek fel, akik önerőből valósították meg álmaikat, ezzel jelentős anyagi bevételhez jutva. A magazin döntését sokan bírálták már tavaly is, mondván, Kylie Jenner jogtalanul nyerte el a címet, hiszen befolyásos családból érkezett.

A Forbes szerint azonban a fiatal modell nem örökölte a vállalatát, hanem ő maga álmodta és alkotta meg. 

A jelek szerint azonban Kylie Jennert aligha zavarja az őt ért kritika. Mi több, rendkívül elégedettnek tűnik milliárdosi státuszával, hiszen a 22. születésnapja alkalmából debütáló, limitált kiadású Birthday sminkkollekciójának plakátjain is dollármintás ruhában pózol. Ha ez nem lenne elég, hasonló szimbólumok vannak pecsételve a Birthday szemhéjpúder paletta festékkockáiba is. 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet