Kylie Jenner a Kardashian-klán üdvöskéje, akinek saját sminkmárkája dollármilliókat hoz az asztalra. Viszont úgy tűnik, smink nélkül tényleg felismerhetetlen az Instagram népének. Ki is akadtak a követői.

Karantén-külső

https://www.instagram.com/p/B-kotcGnVEF

Természetes, hogy amikor az ember az ideje nagy részét a négy fal között tölti, akkor egy kicsit elhagyja magát. Előveszi a legkényelmesebb melegítőjét, kihagy pár napot a hajmosás terén és egészen biztos, hogy nem sminkeli ki magát. Nincs ez másként a legnagyobb világsztárokkal sem, így Kylie Jennerrel sem, akiről nemrég megírtuk, tavalyhoz hasonlóan 2020-ban is ő a legfiatalabb milliárdos a Forbes listája szerint.

A cikk folytatódik, lapozz a következő oldalra!

Tényleg hibátlan?

Kylie Jenner Smink Nelkul Foto Instagram
/ Fotó: Kylie Jenner Hivatalos Instagram-Oldala

A Kardashian-klán mindig tökéletes tagja hatalmas figyelmet fordít arra, hogy csak hibátlan külsővel jelenjen meg a kamerák előtt – legyen az a saját telefonja kamerája vagy egy paparazzi. Most viszont nem volt elég elővigyázatos, egy Daily Mail lesifotósa lekapta, amint közel sem bomba formában lépett ki otthonról, hogy egészségtelen nasikat szerezzen be. Mi pedig elgondolkodtunk, hogy tényleg erre a külsőre irigykedünk-e annyit.

Lapozz a következő oldalra a fotóért!

Fel sem ismertük!

No Title

The way that Quarantine has turned Kylie Jenner back into a white girl pic.twitter.com/FQjlTEY95F

Kylie Jennert – főleg mióta elindította a saját sminkmárkáját – egyáltalán nem láthattuk teljes smink nélkül, ezért is annyira meglepő a fotó, ami most elkezdte bejárni a világsajtót.

Kendall és Kylie Jenner bikinis fotókat osztottak meg magukról

Kendall és Kylie Jenner bikinis fotókat osztottak meg magukról A Bahamákon készültek a bikinis fotók A Kendell-testvérpár a Bahamák tengerpartján készített néhány forró, képet fürdőruhában. Az első posztban Jennerék élénk színű fürdőruhában csábosan fetrengenek a tengerparton, írja a Design Taxi . Kendall Jenner egy lime zöld bikiniben hempereg a homokban, míg a szintén modell lánytestvére kékszínű, mintás fürdőruciban pózol.

Ezzel pedig nők ezreiben merült fel a kérdés: igazából én is jól nézek ki, csak nem pakolok magamra elég sminket? Sőt, még egy adalék azon elmélethez, hogy az Instagramon látott külső nem biztos, hogy a tényleges valóságot tükrözi.

A címlapok nem mindig a valóságot mutatják: 8 legkínosabb Photoshop-baki

Olykor előfordul, hogy kicsit eltúlozzák a dolgokat. Ilyenkor olyan dolgok kerülnek a címlapra, mint deformált testrészek. photoshop bakik hírességek

Jenner nem most akasztotta ki követőit először. Nemrégiben azért estek neki, mert megváltozott a teste szülés után. Erre reagált is és kikérte magának, jogosan. Viszont volt olyan eset, amikor a követőknek volt igazuk. Történt ugyanis az ausztrál tűzvész kapcsán, hogy közösségi oldalán siratta az elpusztult állatokat, közben egy következő posztban nyércből készült papuccsal pózolt. El is utalt gyorsan néhány milliót adományként, hogy elhallgattassa a kritikákat.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet