Kylie Jenner a közösségi médián keresztül kapott kritikát alakjával kapcsolatban.

Jenner alakja megváltozott a terhesség okán

A Keeping Up with the Kardashians huszonkét éves sztárja visszavágott annak a kommentelőnek, aki kritizálta az alakját. A kritikus ugyanis arra a következtetésre jutott, hogy Jenner jobban nézett ki a terhessége előtt, írja a People. Jenner kislánya, Stormi jelenleg kétéves.

Kylie Jenner Gyerek
/ Fotó: Matt Baron

A Sugar Factory megnyitóján készült képet az Instagramon osztotta meg, amely a kislánya születése előtt 2017-ben készült. “Hűha, nagyon vékony itt. Sokkal jobb így” – fűzték hozzá a kommentelők a fotóhoz.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Szültem egy babát [/perfectpullquote]

– vágott vissza Jenner.

https://www.instagram.com/p/B_Bd7CJFAHF/?utm_source=ig_web_copy_link

A The Kylie Cosmetics alapítója 2018 februárjában hozta világra gyermekét Travis Scott rappertől. Jenner hamarosan megosztott egy YouTube-videót az alakjával kapcsolatban, ugyan hamar formába jött, de bizonytalan maradt testével kapcsolatban.

Testrészei megnagyobbodtak, de már nem érdekli

“Az emlőim háromszor nagyobbak lettek, ami zavaró számomra. Csíkok jelentek meg a melleimen. A hasam sem a régi, a csípőm is megváltozott, a hátsóm is nagyobb lett, a combjaim is megnőttek. És őszintén szólva a stílusomon is változtatnom kell, hiszen semmi sem jön rám a ruháim közül, amelyek korábban jók voltak” – panaszkodott a celeb.

Kendall és Kylie Jenner bikinis fotókat osztottak meg magukról

Kendall és Kylie Jenner bikinis fotókat osztottak meg magukról A Bahamákon készültek a bikinis fotók A Kendell-testvérpár a Bahamák tengerpartján készített néhány forró, képet fürdőruhában. Az első posztban Jennerék élénk színű fürdőruhában csábosan fetrengenek a tengerparton, írja a Design Taxi . Kendall Jenner egy lime zöld bikiniben hempereg a homokban, míg a szintén modell lánytestvére kékszínű, mintás fürdőruciban pózol.

Jenner természetesen a nehézségek ellenére nagyon boldog, a terhessége és a szülés is fantasztikus élmény volt számára, tehát egyáltalán nem bánta meg. A múlt hónapban a brit Glamour címlapján szerepelt. A lapnak adott interjúban kifejtette, hogy a terhesség teljesen megváltoztatta a testét, de ez egyáltalán nem érdekli.

A szülés után megváltozott a testével kapcsolatos gondolkodásmódja is.

A mellén, a hátsóján és a combján keletkezett csíkokkal kapcsolatban pedig az a hozzáállása, hogy azokat Stormitól kapott kis ajándékokként fogadja el.

A szülés egyébként nem volt hatással a cégeinek bevételeire sem. Ahogyan tavaly, úgy 2020-ban is ő a legfiatalabb milliárdos a világon.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet