Nem sokkal azután, hogy Kylie Jenner legkedvesebb kebelbarátnőjével, Stassie Karanikolaou-val twerkelt, a Jenner-Kardashian-família minden tagját alaposan megtrollkodták.

Bennfentes poénok

Arról sajnos pont nem készült paródia, hogy a kőgazdag család még mindig reklámozza a veszélyesnek ítélt, fogyókúrás étvágycsökkentő shake-et, ami mindenki számára elérhető lapos hasat ígért.

Kylie Jenner Tiktok
Kylie Jenner / Fotó: Getty Images

Azt láthatjuk viszont, hogyan sírt Kim Kardashian, amikor a gyémántjait elnyelte az óceán.

Kylie Jenner (@kyliejenner) Official TikTok | Watch Kylie Jenner ‘s Newest TikTok Videos

Kylie Jenner (@kyliejenner) on TikTok | 134.9M Likes. 18.4M Fans. The official account of Kylie Jenner

A klasszikus jelenet, amikor Kris Jenner nem érti, hogy Kendall Jenner azt mondja neki, hogy a jó farmerja sem kerülhette el a kifigurázást, vagy amikor azt tisztázzák egymás közt, hogy a kaliforniai Glendale nem a hazájuk.

https://www.instagram.com/p/B_gKAh5BwF8/

Kylie Jenner rendesen odaszúrt a testvéreinek tehát, írja a Cosmopolitan.

Lakásnézőben

Ha valaki nem jönne rá a környezetből, a milliárdos Jenner nemrég megvásárolt új otthonába engedett bepillantást a különböző jelenetek során, amelyeket a TikTokon osztott meg követőivel.

A rajongók nem örülnek Kylie Jenner sminknélküli fotójának

5.5m Likes, 213.1k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: ” ” Természetes, hogy amikor az ember az ideje nagy részét a négy fal között tölti, akkor egy kicsit elhagyja magát. Előveszi a legkényelmesebb melegítőjét, kihagy pár napot a hajmosás terén és egészen biztos, hogy nem sminkeli ki magát.

Lehet, hogy néhányan úgy vélik, ez a villa még Drake torontói rezidenciájánál is giccsesebb. De Jenner 36,5 millió dollárt költött rá, szóval valószínűleg tesz a véleményekre.

Kylie Jenner just bought a $36.5 mill mansion in Holmby Hills; which is one of LA’s most glamorous neighborhoods. . . It was originally listed at $45mill❗️It’s known as a resort “compound” due to its 7 bedrooms and 14 baths. . . The mansion itself is 19,250 SF❗️ The home also features two guest apartments with kitchenettes and living rooms, and two additional suites with private patios and entrances. All the rooms are loaded with natural light leading to the breathtaking pool area. ************************************************************ What do you think of her home?

No Description

Az új kégli egész közel esik a testvéreihez, Los Angeles Holmby Hills nevű részén található. A közel 1800 négyzetméteres, 7 hálószobával, 14 fürdőszobával és 2 vendégapartmannal, színházzal, edzőteremmel, játszószobával, koktélbárral rendelkező hajlékban szerencsére talál helyet arra, hogy elkészítse a TikTok-videókat.

Kylie Jenner rá tudná venni a Z generációt, hogy vegyék komolyan a koronavírust

Dr. Jerome Adams amerikai egészségügyi miniszter arra próbálja rávenni Kylie Jenner t, hogy használja befolyását és segítsen megértetni a koronavírus-vészhelyzet komolyságát a fiatalokkal, írja a. „Rá kell vennünk a közösségi média influenszereit, hogy segítsenek megértetni az emberekkel, milyen nagy baj van. Nagyon nagy baj van.


Azt is el tudjuk képzelni, hogy a karantén végére annyi videó összejön, hogy Jenner akár még egy TikTok-filmfesztivált is tarthat a színházteremben. Történtek már furcsább dolgok is az életben.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet