L.L. Junior remek kapcsolatot ápol kisfiával, a gyereknevelésben bevallása szerint egyensúlyra és az arany középútra törekszik.

L.L. JuniorHot! Magazinnak adott interjúban mesélt a gyereknevelési elveiről, amit a Blikk szemlézett. Az énekes fontosnak tartja, hogy a tekintély és a szigor mellett az infantilis szeretet, a bohóckodás és a nevetgélés is meglegyen.

Rengeteg dologban változtam, amióta apa vagyok. Folyamatosan tanulom a gyereket, a gyerekkel való bánást. Ahogyan neki az általános iskola, úgy nekünk is iskola a gyereknevelés

– magyarázta az énekes, aki a dohányzást és az alkoholfogyasztást is tilosnak tartja a gyerekek előtt, ugyanis úgy tartja, jó példát kell mutatni nekik. 

“Amit szeretnék átadni vagy aminek örülök az az, hogy redukálva van a telefonnyomkodás, helyette pedig sokat beszélgetünk. Arra szeretném még rávezetni, hogy ne csüggedjen, ha nem sikerül valamilyen vizsgája vagy osztályzata. Akkor is egy tökéletes, okos kisfiú, és majd sikerül a következő. Vannak az iskolában az érdemjegyek, ezek tükrözik a viselkedését és megmutatják neki azt, hogy mennyire sikeres vagy mennyire jó.”

Szülőként pedig azt mondom, hogy hármas átlaggal is lehet boldog gyerek. Nyilván az ötösre hajtunk, csak nem mindenáron és nem mindig kell ez.

“A versenyben is folyamatosan a sportszerűséget, a méltóságot és a küzdést akarom neki megtanítani, mert az egész élet erről szól.”

Örök küzdelem, hogy legyen magánéleted férfiként, legyél minőségi apuka, illetve legyen magadra is időd. Erről szól az élet, ezen arányok tökéletes egyensúlyáról. Amiből túl kevés van, az az idő.

“Sokszor az ember egy boldog pillanatban megállítaná az időt, de sajnos rohan. Lacika nagyon jószívű és odaadó fiú. Szereti a zenét, a vlogokat. Nagyon szeretni tudó és rengeteg szeretetet adni képes, kilencéves, boldog kisfiú. A világ összes ideje nem lenne elég rá! Mindig azt érezzük, hogy annyira hajtunk, hogy keveset foglalkozunk a gyerekkel, és a nap végén konstatáljuk, hogy még többet kellett volna vele lenni, átnézni a házi feladatot vagy a tananyagot” – fejtette ki a rapper.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet