L.L. Juniornak és feleségének Körtvélyessy Kingának hatalmas összegről kell megegyezniük a válóper során. A vagyon nagy részét a törökbálinti luxusingatlan teszi ki, mely a feleség tulajdonában áll.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga január 25-én ülnek össze, hogy tisztázzák a közös vagyon elosztását. A legjelentősebb tétel az a körülbelül 335 millió forintot érő törökbálinti ingatlan, amelyet a rapper építtetett, azonban Kinga tulajdonába került a házasságuk alatt, írjaBlikk.

A pletykák szerint több cég is van, amely eredetileg az énekes nevén volt, de átkerült a feleségére. a hivatalos cégnyilvántartásban Lesi László Csaba (L.L. Junior) nevén jelenleg egyetlen olyan gazdasági társaság szerepel, amelynek korábban (2022. július 19. napig) Körtvélyessy Kinga volt az ügyvezetője és tulajdonosa. A Premium Marketing Agency Kft.-t 2021 decemberében alapították, friss cégként pedig vélhetően nem termelt árbevételt. Más vállalkozásban a zenésznek nincs, és nem is volt üzletrésze.

Körtvélyessy Kingának jelenleg két cégben van érdekeltsége: a 2017-ben létrehozott Nexus Entertainment Kft.-ben, valamint a 2022 májusában bejegyzett LiLBen Store Kft.-ben. Ezutóbbi annyira friss, hogy még nincsenek adatok a bevételről, a Nexus Entertainment Kft. pedig ugyan öt év alatt 33 379 000 forint nyereséget produkált, társasággal szemben 2018 novembere és 2020 márciusa között, valamint 2022 áprilisa óta (ami jelenleg is hatályos) végrehajtás volt/van érvényben, amelyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rendelt el. A Blikk információi szerint a végrehajtást felhalmozódott parkolói bírság miatt rendelték el. 

Tehát a válófélben lévő pár nevéhez köthető vállalkozások vélhetően nem jelentenek jelentős összeget, így elsősorban az ingatlanon folyhat a vita. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet