L.L. Junior új vállalkozásba kezdett, és pár hónapra Dominikára költözik az üzlet miatt.

L.L. Junior Dominikára utazik, ahol a pihenés mellett dolgozni is fog egy barátjával közösen, írjaBlikk. “Sándorral tizenhat éve vagyunk barátok. Ő jó ideje turistavezetőként dolgozik kint, különböző programokat szervez az ott nyaraló magyaroknak. Most pedig csinálunk egy közös befektetést” – magyarázta a rapper.

Karib-tengeren hajóutakat szervezünk majd, ahol tradicionális kubai bachata (dominikai tánczenei stílus – A szerk.) zenekarral fogok fellépni hetente kétszer. Klasszikus magyar dalokat adunk majd elő különböző feldolgozásokban

– magyarázta a rapper, majd hozzátette, a hét többi napján pihenni fog, illetve új dalok írásával fogja tölteni az idejét.

Az, hogy mikor indul, attól függ, hogy hogy alakul a válása Körtvélyessy Kingával. “A válóperünk január végére van kiírva, de most kértünk halasztást, mert szeretnék az ügyvédeink segítségével békés úton, bíróság nélkül megállapodni. Ha sikerül a halasztás és a peren kívül megállapodás, indulok is ki, minden ettől függ.”

Huszonöt év után idén decemberben befejeztem a haknizást, innentől csak nagy koncerteket akarok vállalni. Szép időszak volt, de belefáradtam, hogy éjszaka dolgoztam, majd átaludtam szinte az egész napot.

“Szeretnék a munka után is időben hazaérni, éjszaka kialudni magam, hogy másnap kipihenten tudjak a gyerekeimmel együtt lenni. Emellett sikeresen vinni a saját vállalkozásaimat” – árulta el. Tervei szerint mostantól minden év elejét Dominikán tölti majd.  

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet