L.L. Junior közösségi média-oldalán azzal vádolta meg volt feleségét, hogy semmit sem tett azért, hogy működjön a kapcsolatuk.

L.L. Junior és második felesége, Körtvélyessy Kinga a hónap elején jelentették be, hogy végleg vége a házasságuknak. Akkor úgy tűnt a válás barátságosan zajlott, arra lehetett következtetni, hogy kulturális különbségek miatt futott zátonyra a kapcsolatuk, mivel Kinga nem akarta követni a roma szokásokat, amelyekhez a zenész ragaszkodott, írjaBors.

A válás után a közösségi médiában több komment arról szólt, hogy ki, hol és kivel látta a zenészt egy-egy szórakozóhelyen, és azt is pletykálták, hogy már össze is jött egy magyar énekesnővel. A hozzászólások valszínűleg Kingához is eljutottak, ugyanis egy posztot tett közzé azzal a leírással, hogy “mindenből felállok”. Vélhetően erre a bejegyzésre reagált L.L. Junior dühös hangvételű instagram-történetben.

Az Insta és a Reddit kommentek olvasása helyett a kanapéról kellett volna felállni néha, és a családdal törődni, vagy legalább velem együttműködni! Most hagyjuk abba az áldozati szerepjátszást, és a kamu kulturális különbségeket kérlek...

“Inkább élvezd az új Range Rovert és óvd a lányom a bulvár fogyasztásától, mert elég rossz példák vannak a közvetlen közelében…Ezzel itt és most le is zártam. (mondjuk már egy hónapja megtettem 12 hónap próbálkozás után) Hogy az embereknek mennyi idejük van…” – írta sztorijában, amit egy óra után már törölt is.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet