Hallgatom Lady Gaga felajánlotta Billie Eilish-nek, hogy szívesen a mentora...

Lady Gaga felajánlotta Billie Eilish-nek, hogy szívesen a mentora lesz

Promóció

Lady Gaga Billie Eilish Grammy-díjátadón való tündöklését követően virágot küldött a fiatal tehetségnek és felajánlotta, hogy megbízható támogatója lesz zenei karrierje során.

Mentori felajánlás

Promóció
- Advertisement -

Lady Gaga énekesnő az Apple Music-kal folytatott interjújában elárulta, a Grammy-díjátadón aratott sikerét követően virággal lepte meg Billie Eilish-t. Mi több, biztosította támogatásáról is, miután kiderült, hogy a fiatal tehetségnek nincsen női mentora a zeneiparban, írja a Dazeddigital. 

Billie Eilish (bal) és Lady Gaga (jobb) / Fotók: Getty Images

Billie Eilish mindössze 18 éves, a legutóbbi Grammy-díjátadón azonban öt kitüntetést zsebelt be, köztük elnyerte az év legjobb új előadójának elismerését is. Lady Gaga szívesen segítené a fiatal tehetséget, de nemcsak Eilish-t, hanem bármilyen nemű és szexuális identitású, karrierje elején álló alkotót. Gagának olyan mentorai voltak korábban, mint Celine Dion vagy Carole King. Jelenleg azonban nem tudni, Eilish elfogadta-e Lady Gaga ajánlatát vagy sem. 

Mindenhol hallatja a hangját

Az utóbbi hetekben Billie Eilish azonban nem csak a zenei élet terepén lépett fel. A társadalmi kérdések mély vizében is megmerítkezett. Kiállt a Black Lives Matter-mozgalom tüntetői mellett. Több énekes, köztük Ariana Grande és Rihanna mellett ő is aláírta azt a nyílt levelet, amiben a rendőrségi rendszerek átalakítását kívánják eszközölni a zenei élet szereplői, valamint az 50-A törvény hatályon kívül helyezését. 

Billie Eilish egyszerűen műalkotásá vált: kiállították egy múzeumban

Tavaly Billie Eilish Bad Guy című dalával meghódította az egész világot. Alig 18 éves, és már történelmet írt: senki nem vitt haza még ilyen fiatalon négy Grammyt. Ő énekli majd az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni betétdalát, amit óriási megtiszteltetésnek érez. Ezzel is történelmet írt, hiszen ő a legfiatalabb énekes a franchise történetében.

Eilishnek azonban számolnia kell a hírnévvel is. A napokban hosszabbították meg a távolságtartási végzést, amit egy őt zaklató férfi ellen kért az énekesnő. 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3