Nagyban zajlik a Csillag születik legfrissebb feldolgozásának promója. Lady Gaga és Bradley Cooper most megosztották duettjüket, a Shallow című számot, ami felcsendül a filmben is.

A sztori szerint Bradley Cooper egy Jackson Maine nevű idősödő, harcedzett zenészt alakít, aki felfedezi Ally-t, a fiatal és tehetséges énekesnőt. Jackson egyengetni kezdi a lány karrierjét, ami látványosan ível felfelé. De ahogy Ally egyre sikeresebb lesz és megindul a sztárság felé vezető úton, úgy inog meg addigi harmonikus kapcsolatuk.

Egy igazi emocionális K.O., mondják róla kritikusok. A most nyilvánosságra hozott dal is érzelmi húrokat pendít meg. 

A Shallow (magyarul zátony, illetve sekély) című számot Lady Gaga írta Mark Ronsonnal, Andrew Wyatt-tel és Anthony Rossomandoval.

Az énekesnő a Csillag születik produceri feladataiból is kivette a részét. A dal Zane Lowe Beats 1 műsorában debütált.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] A számot Ally-nek és Jacknek írtuk, és nagyon különleges dal lett. Két ember beszélget egymással, arról a vágyról és késztetésről beszélnek, hogy alámerüljenek a mélybe, és mégis elkerüljék a zátonyra futást   [/perfectpullquote]

– nyilatkozta Lady Gaga.

Az A Star is Born album hivatalosan október 5-én jelenik az Interscope-on.

Lady Gaga, Bradley Cooper – Shallow (from A Star Is Born) (Official Music Video)

“CHROMATICA” THE SIXTH ALBUM BY LADY GAGA OUT NOW http://smarturl.it/Chromatica “RAIN ON ME” THE NEW SINGLE & VIDEO FROM LADY GAGA WITH ARIANA GRANDE OUT NOW…