Lady Gaga elhomályosítja Bradley Coopert a Csillag születikben

Lady Gaga egy ismeretlen, fiatal énekesnőt alakít Bradley Cooper Csillag születik (A Star Is Born) című filmjében. A kiégés szélén álló, egykor szebb napokat látott zenészt a direktorrá avanzsáló színész maga játssza. A karaktere által felfedezett nőről pedig hamar kiderül, hogy istenadta tehetséggel énekel. És itt kezdődnek a problémák.

Az ötlet nem túl eredeti: a valamikori nagymenő sztár, aki erősen halad a kiégés felé és az öregedés jeleit mutatja, felfedez egy tehetséges fiatal nőt, akinek segít beindítani a karrierjét. A lány egyre jobban felívelő ragyogó csillaga azonban fokozatosan elhomályosítja a férfi egykori sikereit. És ami csodálatos szerelmi viszonynak indul, az féltékenykedéssé, veszekedésekké és kábítószerfüggőséggé silányul.

Csillag születik címmel már készült film, hasonló sztorival, nem is egy.

1976-ban Frank Pierson rendező Barbra Streisand  és Kris Kristofersson főszereplésével mesélte el a botrányos életű rocksztár lecsúszásának és egyre sikeresebb feleségének a történetét.

Még előttük pedig 1954-ben George Cukor vitte vászonra egy kiégett mozisztár és feltörekvő szerelme konfliktusokkal teli kapcsolatának históriáját. Cukor filmjében Judy Garland partnere James Mason volt.

Kíváncsian várjuk Bradley Cooper rendezői debütálását. Az előzetes alapján Cooper remekül énekel, de Lady Gaga hangja túlszárnyalja az övét.

A STAR IS BORN – Official Trailer 1

Follow #AStarIsBorn on social media: www.astarisbornmovie.com https://www.facebook.com/StarIsBornMovie/ https://www.twitter.com/starisbornmovie https://www.i…

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból