Lady Gaga 2022-re halasztotta a Chromatica Ball-turnét, hogy megvárja vele, amíg elmúlik a koronavírus-járvány.

A világ sok pontján egyre több minden megnyílik, máshol még nem készek a nyitásra

“Miközben a világ sok pontján egyre több minden megnyílik, máshol még nem készek a nyitásra. Így a The Chromatica Ball-fellépésekkel megvárjuk 2022 nyarát, amikor meg tudjuk erősíteni az összes fellépés időpontját” – fogalmazott üzenetében az énekesnő.

A koncertturnét eredetileg 2020. március 5-én jelentették be. Az egyhónapos, hat nagyváros arénáját érintő körutat 2020. július 25. és augusztus 27. között akarták megtartani.
Lady-Gaga-Chromatica-Ball-Turne-Koronavirus
"A The Chromatica Ball-Fellépésekkel Megvárjuk 2022 Nyarát, Amikor Meg Tudjuk Erősíteni Az Összes Fellépés Időpontját" / Fotó: Neilson Barnard / Getty Images

Lady Gaga fellépett volna a párizsi Stade de France stadionban, a londoni Tottenham Hotspur stadionban, a bostoni Fenway Parkban, a torontói Rogers Centerben, a chicagói Wrigley Fieldben és a MetLife stadionban, New Jerseyben.

Lady Gaga Chromatica Ball turnéját már másodszorra kell elhalasztani

A pandémia miatt először 2021-re halasztották a turnét, és most ismét elcsúsztatták egy évvel.

A koncertkörúton Lady Gaga a 2020. májusában megjelent Chromatica című lemezének számait énekelte volna. A turnéra váltott jegyek az új időpontra lesznek érvényesek.

Az énekesnő mostanában tért haza Olaszországból, ahol Ridley Scott House of Gucci című filmjében forgatott. Gaga a Gucci divatházról szóló filmben Adam Driver partnere volt. Ő játszotta Maurizio Gucci (Driver) feleségét, Patrizia Guccit, akit azért ítéltek el, mert bérgyilkost fogadott férje megölésére.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet