Lady Gaga kutyái nem sérültek meg.

Koji és Gustavo, Lady Gaga kutyái pénteken kerültek meg

Lady Gaga kutyái, a két francia bulldog épségben került elő, írja a NBC. Az állatokat szerda este vitte magával egy fegyveres rabló, aki rálőtt az énekesnő bérsétáltatójára Hollywoodban. Összesen három kutya volt, de az egyik el tudott menekülni, és később meg is találták.

Lady Gaga Kutyai Elraboltak
Lady Gaga És A Kutyái / Fotó: Az Énekesnő Hivatalos Instagram-Oldala

Az ellopott és mostanra előkerült kutyákat, Kojit és Gustavot a rendőrség szerint már át is adták az éppen Rómában tartózkodó énekesnő embereinek.

Egyelőre nem jelentkeztek a pénzjutalomért

Az Oscar-, kétszeres Golden Globe- és tizenegyszeres Grammy-díjas olasz származású amerikai énekesnő-dalszerző-színésznő, Lady Gaga kutyái előkerüléséről, annak mikéntjéről keveset tudni még. Az Associated Press azt írta a rendőrségi közlemény alapján, hogy egy nő vitte be őket az egyik Los Angeles-i rendőrőrsre, és az énekesnő emberei megerősítették, hogy az ő kutyáiról van szó. A rendőrségi szóvivő szerint úgy tűnt, hogy a nőnek nem volt köze a rabláshoz.

Gaga korábban 500 ezer dolláros jutalmat ajánlott fel annak, aki visszajuttatja hozzá a kutyáit. Egyelőre nem tudni, hogy jelentkezett-e a pénzért valaki. Letartóztatás nem történt a rablási ügyben.

A meglőtt kutyasétáltató, Ryan Fischer pénteken még kórházban volt, de nincs súlyos állapotban, a családja szerint teljesen fel fog épülni. Az énekesnő a Twitterén is köszönetet mondott neki, hősnek nevezte.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet