Lady Gaga új showja elképesztően futurisztikus

Az énekesnő mindig is a provokatív és formabontó stílusáról, öltözködéséről volt ismert, új produkciójával a végletekig fokozza a hatást.

Lady Gaga egy las vegas-i show műsorhoz szerződött a Park MGM szállodájában, amelynek debütálása december 29-én volt.

3706 lady gaga enigma concert 2
Lady Gaga digtiális avatarja / kép: Stadium Help

A koncertsorozat a titokzatos Enigma nevet kaptam, amelyben Gaga különböző futurisztikus megjelenéseivel fokozza a hatást, hiszen egy anime-szerű avatarként is feltűnik.

Lady Gaga újra Golden Globe-díjat kaphat / ContextUs

Kedden jelentették be, hogy a Lady Gaga és Bradley Cooper főszereplésével készült Csillag születik című film remake-je öt Golden Globe-jelölést kapott. Most ettől a hírtől hangos Hollywood. Két kategóriában jelölték Lady Gagát: a legjobb színésznőnek járó elismerés mellett, a Shallow című száma a legjobb betétdal díjára esélyes.

A Dazeddigital beszámolójából az is kiderült, hogy a show csúcspontjában egy óriási robotszerű lényként jelenik meg az énekesnő.

lady gaga robot
Lady Gaga a las vegas-i show-műsorban, mint gigarobot / kép: Park MGM hotel

A show műsor a szálloda programjának szerves részét képezi majd a következő évben. A promócióban látható anime-figura kilétét is rejtély fedi, hiszen a bemutatkozása sem egyértelmű.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Gaga, vagy hívhatsz Stefani-nak… vagy Enigmának[/perfectpullquote]

– köszönti a rajongókat az avatar.

Lady Gaga a klip készítésének módjáról is lerántja a leplet az Instagram-oldalán.

#Enigma #GagaVegas

No Description

 


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból